FESZTIVÁLLAL ÜNNEPLI A NYARAT ÉS A ZENÉT DEBRECEN

Forrás: Campus fesztivál -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hónap várakozás után, végre a hazai könnyűzenei élet legismertebb és legjobb képviselői érkeznek Debrecenbe, négy este 14 helyszínen, több mint 200 koncert várja páratlan nagyerdei környezetben a látogatókat. Az idei lesz a 13. Campus Fesztivál, országosan a legelső nagy hazai könnyűzenei fesztivál.
Forrás: Campus fesztivál

A Campus Fesztivált mindig is a minőségi kultúra, a kiegyensúlyozott színvonal, a zenei sokszínűség jellemezte, ezzel hivatalosan 2017-ben és 2019-ben is bekerült a minősített európai fesztiválok közé. Debrecen legnagyobb kulturális eseményén idén is izgalmas és hasznos programok, szolgáltatások zajlanak. A helyszínt már nem kell bemutatni, a Nagyerdei Víztorony és a Nagyerdei Stadion köré épül a fesztiválváros, kiemelt szerepet kap a stadion melletti rendezvénytér, a HALL, és a Nagyerdei Víztorony közötti fás, ligetes terület. A Campus nem véletlenül büszke a „legkomfortosabb fesztivál” címére: kulturált helyszínen, a stadion körül számos, a bulizni vágyók kényelmét és biztonságát jelentő szolgáltatással áll mindig rendelkezésre. Ami pedig a programkínálatot illeti, több mint ezer zenész lép színpadra, a hazai mezőny legnépszerűbb előadóira két nagyszínpadon bulizhatnak a fesztiválozók, de a fesztivál szervezői évről évre nagy hangsúlyt fektetnek a tehetségek támogatására is, ezúttal 24 friss formációt ismerhet meg a közönség, a zenés programok pedig összesen 14 helyszínen zajlanak.

Forrás: Campus fesztivál

A zenei kínálat mellett, a művészetek színes világával tér vissza a Campus Art, minden évben nagy érdeklődés kíséri a Debreceni Egyetem okos fesztiválhelyszínét az Egyetem Teret, a fesztivál bejáratától pedig különleges installációkkal, hangulatos dekorációval teremt 2021-ben is a Campus Fesztivál hamisítatlan fesztiválos hangulatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.