Harry herceg már jóval korábban el akarta hagyni a családját: ez a személy akadályozta meg ebben

Harry herceg
Northfoto -
brit királyi család Meghan Markle Harry herceg
Harry herceg számára mindig is tervben volt, hogy szeretne mihamarabb háttérbe vonulni és hétköznapi, normális életet élni. Egy rokona miatt azonban kénytelen volt elköteleznie magát királyi feladatai mellett.

Harry herceg már korábban elhatározta, hogy elhagyja a királyi családot, minthogy Meghannel találkozott volna. A herceg fiatal felnőtt volt, amikor ráébredt, hogy őt ez az életforma nem érdekli, szeretne normális, hétköznapi életet élni. 

Prince Harry leaves nvictus Games 10th Anniversary Service in London
Harry herceg már Meghan előtt el akarta hagyni a királyi családot
Forrás: May 8, 2024/Represented by ZUMA Press, Inc.

Harry herceg régóta tudta, hogy menni akar...

Úgy éreztem, el akarok menni, de aztán úgy döntöttem, hogy maradok, és magamra öltök egy szerepet

 - fogalmazta meg egy interjúban Harry herceg, majd hozzátette, hogy nyomós oka volt annak, hogy a brit királyi családban maradt. Néhai nagyanyja, II. Erzsébet iránt érzett hűsége és szeretete fékezte meg abban, hogy szembe menjen a hagyományokkal. 

Meghan csak megerősítette a döntésében

Majd mikor megismerte Meghant,  Harry herceg tudta, hogy hallgatnia kell a megérzésére, és már nem akarja a saját akaratát háttérbe szorítani, a szívére kell hallgatnia. Úgy érezte, hogy a saját családja boldogsága sokkal fontosabb, mint a brit királyi kötelességek és a lojalitás, az utóbbiból ugyanis ő nem sokat élvezett.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.