Harry herceg és Meghan teadélutánt rendeztek Lilibetnek: a szülinapi gyertyákat Archie fújta el

Meghan Markle Harry herceg
Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
brit királyi család Meghan Markle Lilibet Diana Harry herceg
Harry herceg és Meghan Markle gyerekei, Archie és Lilibet már nem a reflektorfényben nőnek fel, ám a pár mégis megmutatta őket, amikor a Netflix dokusorozatát fogatták. Montecitói otthonukat is többször láthattuk, kívül és belül is.

Harry herceg és Meghan 21 millió ausztrál dollárért vásárolták a házat, ami 16 hálószobával rendelkezik. A pár mindent megtett azért, hogy az övéké legyen ez a rezidencia, ahogy beléptek oda, azt érezték, hogy gyógyítólag hat rájuk a környezet.

Harry herceg és Meghan rezidenciája Montecitóban
Harry herceg és Meghan rezidenciája Montecitóban
Forrás: http://sanatabarbarasluxuryhomes.com/

Harry herceg kislánya nemsokára 3 éves lesz

A Netflix sorozatának hatodik epizódjában Harry és Meghan kézenfogva sétál Lilibettel, előttük szalad Archie a család két kutyájával. 

Harry herceg és Meghan Lilibettel sétál
Forrás: Netflix

Egy fekete fehér fotót is bevágtak a dokumentumfilmbe, amelyen a család Angliában látható, a kép a Frogmore Cottage udvarán készült. 

Harry herceg és családja a Frogmore Cotage udvarán
Forrás: Netflix

Míg Archie Londonban született, és élete első hat hónapját Windsorban töltötte, addig Lilibet csak egyszer járt az Egyesült Királyságban, amikor a néhai II. Erzsébet királynő 2022. júniusában platina jubileumát ünnepelte. Az utazás egybeesett Lilibet első születésnapjával, Harry és Meghan itt rendeztek teadélutánt a lányuknak. A gyerták elfújásában Archie segített kishúgának. A felvételeket itt nézheted meg. 

A pár május 19-én ünnepelte hatodik házassági évfordulóját, jövő héten, június 4-én pedig kislányuk, Lilibet Diana hároméves lesz.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.