5+1 nagyszerű ajándék babanézőbe

PR cikk baba ajándék
Amikor a rokonságban, baráti körünkben új jövevény érkezik, mindig nagy az öröm. Ezt szeretnénk tetőzni az ideális ajándékkal, ami egyszerre fog tetszeni a kisbabának és a szülőknek. De mégis hogyan találjuk meg a tökéletes babaváró ajándékot?

Legegyszerűbb, ha megkérdezzük a szülőket, hogy mire van szükségük. Azonban, ha az ajándékot meglepetésnek szánjuk, a szülőktől kérhetünk néhány támpontot, azonban a keresgélés és válogatás elefánt része ránk marad. A következő lista ad néhány támpontot a megfelelő ajándék megtalálásához, mellyel garantáltan a sikerünk lesz!

1. Cumi, rágóka

A cumi nyugtató hatással van a kisbabára, segít neki ellazulni és oldja a stresszt. Amikor cumit viszünk ajándékba, törekedjünk a minőségi termékek kiválasztására. A prémium kategóriájú BIBS cumi ideális választás, ugyanis kifejezetten a babák igényeinek kielégítésére tervezték, biztonságosak és stílusosak. 

A BIBS cumik rendkívül sokfélék, kaphatóak természetes natúr kaucsuk és hipoallergén szilikon fejjel is. A cumifej formája lehet klasszikus cseresznye, lapos szimmetrikus vagy anatómiai. A cumik közötti választás nem egyszerű. Ha első cumiban gondolkodunk, akkor javasolt a BIBS Try it szettek egyikét választani, amelyben három vagy négy különböző cumi található, így a baba maga tudja kiválasztani, amennyiben elfogadja a cumit, melyik típust fogja preferálni. 

pippadu.hu

Fontos, hogy a cumi kérdés sok családban megosztó, ezért érdemes az édesanyát megkérdezni, hogy tervez-e cumit adni a kisbabának. Ha a cumi mellett döntesz, mint babaváró ajándék, nézz szét a Pippadu online bababolt kínálatában, ahol változatos színű és mintájú termékek közül válogathatsz.

A cumi mellett a rágóka is kitűnő ajándékötlet. A rágókák különösen hasznosak, miután elkezdődött a fogzás, ugyanis megnyugtatják a babát, valamint enyhítik az irritáló, fájdalmas érzéseket.

2. Muszlin pólya

A muszlin pólya ugyancsak kiváló babaváró ajándék. A 100%-ban pamutból készült kendő nagyon puha, amit a babák különösen szeretni fognak. A muszlin pólya felhasználása rendkívül változatos, így ezzel az ajándékkal sok-az-egyben ajándékot adhatunk.

A pólya tökéletesen alkalmas a baba bepólyálására (hiszen ezt a nevéből is láthatjuk). De használhatjuk esti fürdetés után is, mivel a puha anyag jó nedvszívó. Így a baba hamar megszárad, és nem fog fázni fürdés után. Itt azonban még nincs vége a sornak. A muszlin pólya lepedőként is megállja a helyét, de csinálhatunk belőle nyári takarót és babakocsi árnyékolót is.

Muszlin pólyákat rengeteg féle színben és mintában lehet kapni, így könnyedén találunk kislányosat, kisfiúsat, de naturális színűeket is, mely tökéletes választás, ha még nem tudjuk a kicsi nemét. 2-3 darabbal pedig nem csak a babát örvendeztetjük meg, de az anyukájának is sokat segíthetünk.

3. Készségfejlesztő játékok

A készségfejlesztő játékoknak hatalmas szerepe van a babák egészséges fejlődésében, ezért ez kifejezetten jó ajándékötlet. Ezek a játékok segítik a baba kognitív fejlődését. Erősítik a kicsi problémamegoldó képességét, a logikáját, a memóriáját, és a koncentrációs készségét. A készségfejlesztő játékok jó hatással vannak a finommotoros készségekre is.

A közös játék során fejlődik a baba szociális és kommunikációs képessége. Megtanul figyelni és reagálni a másikra, miközben az önkifejezésben is erősödik. A játékok lehetőséget adnak új szavak és kifejezés tanulására.

4. Plüss csörgők

Nincs is annál jobb, mint amikor egy baba új barátokat szerez. Kicsi korban ezek a barátok többnyire a kedves kis játékfigurák közül kerülnek ki. A plüss csörgő figurák remek első plüss játékok lesznek. Válasszunk olyat, melyet kifejezetten kisbabáknak terveztek! Tehát varrott az arcocskája, semmiképp sem gombokkal díszített, illetve biztonságos az anyaga, hiszen a kicsik sok minden a szájukba vesznek.

A plüss csörgő nem csak kedves, de hasznos ajándék is. Napközben leköti a baba figyelmét, fejleszti a kicsi finommotorikus készségeit. Este vagy alvás időben pedig pihe-puha anyagának köszönhetően megnyugtatja a babát és kedves alvótárs. 

5. Babadoboz

A babadoboz egy igazán különleges ajándék. A babadobozokon feltüntetik a baba nevét, születési dátumát és egyéb születési információkat. A dobozok fiús, lányos mintával vagy naturális színekben is kaphatók.

És, hogy mire jó? Ebbe a kis dobozba kerülnek majd olyan emlékek, amelyek a baba első éveit juttatják majd eszünkbe. Ilyen emlék lehet például a kórházi karszalag, egy baba hajtincs vagy az első babazokni.

Az ajándék nem igényel különösebb tervezgetést, viszont annál nagyobb kincs lesz a baba, és egész családja számára.

+1 Egyedi ajándékok

Ha igazán személyes ajándékot szeretnénk, akkor egy kis türelemmel és kézügyességgel mi magunk is készíthetünk egy meglepetést. Például egy általunk horgolt játék vagy egy hímzett takaró örök emlék lesz.

Ha babaváróra megyünk, meglephetjük a szülőket is. Az olyan ajándékok, amelyek feltöltik őket, gazdagítják az én-idejüket, mindig nagy sikert aratnak. Például az anyukának egy fürdőcsomag igazi főnyeremény, de ilyen lehet egy megerősítő gondolatokkal teli kártyacsomag vagy egy előfizetés kedvenc magazinjukra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.