Cyndi Lauper rossz anya volt? Fiának többször is meggyűlt a baja a törvénnyel

Cindy Lauper és fia
Northfoto -
énekesnő Cyndi Lauper gyerek
Az énekesnő azt állítja, mindent megtett, amit tudott. Cyndi Lauper fia, Declyn Dex nem lett éppen mintagyerek.

Amíg Cyndi Laupert mindenki ismeri és szereti, addig az édesanyja zenei karrierjét továbbvivő Declyn Dex Laupert már kevesebben, vagy legalábbis inkább a balhéiról. A fiú  1997. november 19-én született, néhány nappal Cyndi és David Thornton hatodik házassági évfordulója előtt.

Cyndi Lauper és fia
Cyndi Lauper és Declyn Dex Lauper évekkel ezelőtt
Forrás: Northfoto

Cyndi Lauper sokat utazott

Cyndi, aki dalai mellett feltűnő kinézetéről is ismert lett, többször megosztotta kétségeit affelől, hogy jó anya volt-e. Elmondta, rengeteget utazott és koncertezett Declyn gyerekkorában, ám hozzátette, úgy érzi, mindent megtett, hogy gondoskodjon fiáról. 

"A fiam jó iskolákba járt, de néhány dologról lemaradtam az életéből, olyan sokat utaztam" - nyilatkozta egykor a Vanity Fairnek . "Az emberek azt mondták, hogy karrierista vagyok, de amikor anya lettem, mindig fontos volt a fiam mentális és fizikai jóléte" - tette hozzá, ahogy azt is, hogy sokszor a férje volt a gyerekkel, aki megnyugtatta, hogy minden rendben lesz. 

Declyn Dex Lauper néven zenészként anyja nyomdokaba lépett, általában a SoundCloudon osztja meg zenéit a világgal. 

Declyn Dexnek többször meggyűlt a baja a törvénnyel

Cyndi egyébként nagyszerű underground művésznek tartja fiát, aki többször is összetűzésbe került a törvénnyel. 2022 júliusában letartóztatták New Yorkban, miután a rendőrség egy lopott 2014-es Mercedes Benz C350-ben ülve találta meg. Őrizetbe vették, és 24 évesen illetéktelen járműhasználat bűntette miatt indult ellene eljárás. Még abban az évben bűnösnek vallotta magát a manhattani büntetőbíróságon, öt nap közmunkára kötelezték és egy év felfüggesztett börtönt kapott. Ezt követően 2024 februárjában letartóztatták fegyver- és kábítószer-birtoklás bűntette miatt. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.