Diana hercegné testvére válik: ez lehet a kapcsolatuk megromlása mögött

Charles Spencer, Karen
Getty Images -
Charles Spencer válás Diana hercegné Earl Charles Spencer trauma
Charles Spencer és Karen Gordon úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Diana hercegné testvére 13 évig élt harmadik feleségével.

Charles Spencer, Diana hercegné testvére 13 év házasság után bejelentette, hogy elválik Karen Gordontól. Spencer elmondta, nagyon szomorú a történtek miatt, és ezentúl csak a gyerekeire és unokáira összpontosít, Karennek pedig minden jót és boldogságot kíván a jövőben. 

Diana hercegné testvére Charles válik
Diana hercegné testvére Charles válik
Forrás: Getty Images

Diana hercegné testvére 13 évig élt házasságban Karen Gordonnal

Charles és Karen - akiknek egy közös lánya született, a most 12 éves Charlotte Diana - 2010-ben egy vakrandin ismerkedett meg Los Angelesben, majd 2011-ben házasodtak össze az Althorp birtokon, ahol Diana hercegnőt eltemették. Spencernek négy gyermeke van az első feleségével, Victoria Lockwooddal kötött előző házasságából, valamint két gyermeke született második feleségétől, Caroline Freudtól.

Charles memoárja miatt romolhatott meg a kapcsolatuk

Karennel a kapcsolatuk állítólag akkor romlott meg, amikor Spencer megírt egy visszaemlékezést, amely részletezte a személyes gyerekkori traumáit, amely miatt terápián is részt vett. Spencer azt állítja, northamptonshire-i Maidwell Hallban, az 1970-es években a személyzet egyik női tagja szexuálisan zaklatta.

Karen mindvégig Charles mellett állt.

Egy márciusi interjúban Spencer elárulta, Karen mindvégig támogatta a traumafeldolgozásban, de nagyon nagy kihívást jelentett számára, hogy férje négy és fél éven át terápián megy keresztül. „Szerintem mindig is abban reménykedett, hogy boldogabb és egészségesebb leszek, és úgy tűnik, ez így is van. Szóval, hálás vagyok neki mindenért" - nyilatkozta Spencer.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.