Harry herceg saját, állandó otthont keres az Egyesült Királyságban

Harry herceg
Getty Images - Max Mumby/Indigo
London Meghan Markle Harry herceg
Bár pazarul él Meghannal és a gyerekekkel Montecitóban, londoni lakást is szeretne. Harry hercegnek hiányzik a régi élete.

Harry herceg szeretne egy házat Nagy-Britanniában, mégpedig azért, hogy az ottani barátai, akik nem kedvelik Meghan Markle-t is meglátogassák és közelebb legyen a családjához -  állítotja Tom Quinn, királyi szakértő.

Harry herceg
Harry herceg szeretne egy otthont Londonban is 
Forrás: Getty Images

Quinn úgy véli, hogy Sussex hercegének, aki 2020-ban elhagyta a királyi családot és most az Egyesült Államokban él feleségével, sok szempintból hiányzik London, beteg édesapja és a családja.  "Már nem csak Meghant látja, nem rózsaszín szemüvegen keresztül nézi a világot, hanem másra is kíváncsi. Hiányoznak neki az egyetemi barátai, akik Montecitóban nem látogatják meg" - mondta. 

Harry és Meghan
Gyönyörú házban él Harry és Meghan Montecitóban

Harry, Markle és két gyerekük , Archie és Lilibet hercegnő pazar, 14 millió dolláros villában élnek a kaliforniai Montecitóban. Otthonukban - amit igyekeznek védeni a nyilvánosság elől - kilenc hálószoba, 16 fürdőszoba, valamint medence, teniszpálya és két hálószobás vendégház található.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.