Ez az oka annak, hogy Lilibet Diana hercegnő szülinapján nem vettek részt a királyi család tagjai

szakadék királyi család Meghan Markle Lilibet Diana Harry herceg
Harry herceg és Meghan Markle celebeket igen, de a királyi család egyetlen tagját sem hívták meg kislányuk születésnapjára. Ez az oka annak, hogy Lilibet Diana hercegnő partiján nem vettek részt királyi családtagok.

Lilibet Diana hercegnő június 4-én ünnepelte a harmadik születésnapját, a partijára azonban egyetlen királyi családtagot sem hívtak meg, celebeket azonban annál inkább. Egy szakértő elárulta, miért dönthetett így Harry és Meghan.

Lilibet
Lilibet Diana hercegnő szülinapjára nem kapott meghívót a királyi család egyetlen tagja sem
Forrás: Prince Harry/Instagram

Ezért nem kaptak meghívót a királyi családtagok Lilibet Diana hercegnő szülinapjára

Egy királyi szakértő azt állította, hogy Harry herceg és Meghan Markle azért nem hívták meg a királyi család egyetlen tagját sem Lilibet Diana hercegnő születésnapi partijára, mert a királyi család magas rangú tagjai és közöttük viszály van. Lilibetnek június 4-én volt a harmadik születésnapja, szülei pedig a kaliforniai Montecitóban lévő otthonukban egy kis partival ünnepelték a különleges napot. A királyi család magas rangú tagjai állítólag nem vettek részt az ünnepségen - annak ellenére, hogy egy családtaggal még tartják a kapcsolatot -, de a királyi szakértő, Tom Quinn szerint Orlando Bloom és Katy Perry igen.

"Megdöbbentő módon Lilibet partijára nem kaptak meghívót a királyi család tagjai. 

Harry egyik régi katonatársa azt mondta: Harry tudta, hogy úgysem jönnének, és nem is akarta volna, hogy ott legyenek. De nagyon szomorú, hogy Archie-nak és Lilibetnek nem lehet semmiféle kapcsolata az unokatestvéreivel" - mondta a szakértő.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.