Robert Pattinson titokban megnősült: hónapokkal ezelőtt vette el Suki Waterhouse-t

hollywood Robert Pattinson esküvő Suki Waterhouse
A Twilight sztárja nemrég lett édesapa, és most az is kiderült, hogy pár hónapja elvette szerelmét, Suki Waterhouse-t. Robert Pattinson életében egymást érik az örömteli események.

Robert Pattinson és Suki Waterhouse 2023. novemberében jelentették be, hogy szülők lesznek, március végén pedig már babakocsival kapták őket lencsevégre. A kicsi érkezését hivatalosan nem jelentették be, a pár nagyon óvja magánéletét.

Robert Pattinson és Suki Waterhouse
Robert Pattinson és Suki Waterhouse
Forrás: Getty Images

Robert Pattinson sokat fejlődött Suki Waterhouse mellett

Exkluzív forrásokra hivatkozva azt írják amerikai lapok, hogy Suki és Robert teljes titokban összeházasodott, valószínűleg már hónapokkal ezelőtt.

„Rob személyiségének lassú, de folyamatos átalakulása zajlik, mióta összejöttek Sukival” - mondta egy bennfentes. „Ezt azzal koronázták meg, hogy családot alapítottak és összekötötték az életüket. Hivatalos PR-bejelentés ide vagy oda, Rob elvette Sukit, a feleségeként emlegeti. A kicsi, zártkörű szertartást az év végén tartották. Az életük most arról szól, hogy szerető szülők legyenek, és Rob megtalálta az életcélját. Nagyszerűen van most ahhoz képest, hogy kilenc-tíz évvel ezelőtt olyan volt, mint egy kormányozhatatlan hajó."

Az informátor azt is elárulta, hogy a sztárpár egy éjszakát sem tölt külön, minden idejüket és figyelmüket a kislányuknak szentelik, aki márciusban született. Pattinson hat éve van együtt Suki Waterhouse-zal, de csak évekkel később, 2022-ben jelentek meg együtt a vörös szőnyegen.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.