Sarah Jessica Parker fia fotót osztott meg ritkán látott ikertestvéreiről, Tabitháról és Lorettáról

Sarah Jessica Parker
https://www.instagram.com/sarahjessicaparker/ -
születésnap Matthew Broderick Sarah Jessica Parker
Az And Just Like That... és a Szex és New York színésznőjének lányai a 15. születésnapjukat ünnepelték.

Sarah Jessica Parker három gyereket nevel férjével, Matthew Broderickkel. A család különleges hétvégét tudhat maga mögött, ikerlányaik, Tabitha Hodge és Marion Loretta Elwell 15 évesek lettek. A sztárpár első gyermeke, a 21 éves James Wilkie a távolból köszöntötte fel testvéreit.

Sarah Jessica Parker és ikerlányai
Sarah Jessica Parker és ikerlányai 2015-ben
Forrás: Getty Images

Sarah Jessica Parker ritkán oszt meg képeket a gyerekeiről a közösségi médiában, most is csak a buli részleteiről posztolt, a lufikat mutatta meg. A fotóhoz csak annyi írt: „2 nagyszerű 15 éves. Olyan szerencsések vagyunk, és annyira szeretünk titeket. Boldog születésnapot a mi drága Lorettánknak és Tabithánknak. Csupa öröm volt ma veletek ünnepelni!"

Az ikrek bátyja, James Wilkie ettől jóval többet mutatott meg a nagyvilágnak, közös fotóval köszöntötte a lányokat. A képhez ezt írta: „Boldog születésnapot! Bárcsak ott ünnepelhetnél veletek!"

James Wilkie és ikertestvérei
James Wilkie és ikertestvérei
Forrás: https://www.instagram.com/jwbr0derick/

Sarah Jessica Parker ikrei nagyon különböznek

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick ikrei 2009. június 22-én születtek béranyától az ohiói Martins Ferryben. Édesapjuk tavaly egy interjúban beszélt arról, hogy a lányok mennyire különböznek egymástól: 
„Azt mondták, hogy nem akarnak ugyanabba a középiskolába járni. Ezt nagyon komolyan gondolták. Aztán amikor eljött a valódi döntés ideje, és közölték: Nem, ugyanabba a középiskolába megyünk! Nagyon közel állnak egymáshoz, de szeretnének saját teret is, saját barátokkal."

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.