Szörnyű tragédia! A család kutyája ölte meg a 6 hetes kisfiút

kisbaba, talpacska
Shutterstock -
gyász halálos kutyatámadás kisbaba kutyatámadás husky
Egy tennessee-i anya és apa gyászolja újszülött fiát, miután kutyájuk rátámadt a gyerekre, miközben az aludt. Korábban egyikük se gondolta arra, hogy ilyen szörnyű dolog megtörténhet, a husky békés állatnak mutatkozott egészen idáig.

Május 30-án meghalt egy 6 hetes kisfiú, miután a család kutyája megtámadta a kiságyban. A szülők el sem tudták képzelni, hogy ilyen szörnyű tragédia megtörténhet: összeomlottak a gyásztól. 

Szörnyű
Szörnyű tragédia történt: a nyolcéves husky megölte a babát (Képünk illusztráció)
Forrás: Shutterstock

Hasonló szörnyű tragédia bárkivel megtörténhet

Mark Mansoor és Chloe Mansoor azért osztották meg szörnyű történetüket a kis Ezráról, hogy másokat is figyelmeztessenek a veszélyre, és arra kérjék őket, ne hagyják a gyereküket egy percre sem egyedül a kutyával. 

"Az ember csak azt hiszi, hogy ilyen vele soha nem történhet meg. De az igazság az, ez bárkivel megtörténhet, bármilyen kutyafajtával, függetlenül attól, hogy mióta él a családban a kutya" 

- mondta Chloe.

A kutya soha nem volt korábban agresszív

A családnak két kutyája volt, az egyik, a husky, amely megtámadta a csecsemőt, amíg az a kiságyában aludt. A kutyán soha korábban nem mutatkozott jele az agressziónak.  

"Gyászunkra nincsenek szavak, és ez soha nem fog elmúlni, de megpróbáljuk ezt átvészelni"

 - nyilatkozta az összetört édesanya és hozzátették, Ezra szerveit felajánlják adományozásra, hogy ezzel másokon segítsenek. A család huskyját egyelőre egy helyi állatmenhelyen helyezték el.

Mansoorék tragédiája nem egyedülálló: gyakrabb, mint hinnénk, hogy egy kutya gyerekre támad

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.