Kitálalt Shiloh ügyvédje: Brad Pitt lánya semmiféle hirdetést nem adott fel

névváltoztatás Brad Pitt Shiloh Jolie Shiloh Nouvel Jolie-Pitt ügyvéd
Téves információk láttak napvilágot a médiában. Peter Levine, Shiloh ügyvédje megmagyarázta, Brad Pitt lánya jogszerűen járt el.

Bejárta a világsajtót a hír, hogy ügyvédet fogadott Brad Pitt és Angelina Jolie lánya, Shiloh, ugyanis úgy döntött, hogy legálisan is lemond apja vezetéknevéről. Később arról lehetett olvasni, hogy ezt Shiloh "hirdetésben" közölte. Az ügyvédje most tiszta vizet öntött a pohárba. 

Brad Pitt és Angelina Jolie lánya, Shiloh
Brad Pitt és Angelina Jolie lánya, Shiloh 
Forrás: Getty Images

Brad Pitt és Angelina Jolie lánya Shiloh eltökélt

A 18 éves lány ügyvédje, Peter Levine a Page Sixnek cáfolta egyes lapok híreszteléseit, hogy Shiloh újsághirdetést adott volna fel, hogy bejelentse a névváltoztatást és közleményben tisztázta a helyzetet. 

"Shiloh Jolie nem adott fel olyan 'hirdetést', amellyel bármilyen névváltoztatást jelentett volna be, az erről beszámoló sajtóorgánumok pontatlanok. Shiloh ügyvédjeként kötelességem közzétenni egy jogi közleményt, mert a kaliforniai törvények ezt megkövetelik mindenkitől, aki meg akarja változtatni a nevét. Ezt a Los Angeles Timesban közöltük" - nyilatkozta Levine, és hozzátette, ez egy fájdalmas eseményeket követő döntés, amelyekkel kapcsolatban a médiának nagyobb óvatossággal kellene eljárnia. 

Shiloh májusban, a 18. születésnapján nyújtotta be a névváltoztatási kérelmet, amely szerint hivatalosan is szeretné megváltoztatni a nevét Shiloh Nouvel Jolie-Pittről Shiloh Nouvel Jolie-ra.

Úgy tudni, a lány döntése miatt Brad Pitt dühös, tekintve, hogy Shiloh áll hozzá a legközelebb összes gyereke közül.  A színész csalódottságát csak fokozza, hogy Vivienne a The Outsiders Broadway musical alkotói listáján is csak Jolie-ként tüntette fel magát. Nővérük, a 19 éves Zahara szintén elhagyta Pitt vezetéknevét, amikor tavaly novemberben felvették az atlantai Spelman College Alpha Kappa Alpha Sororitybe. Az Us Weekly pedig már 2021-ben arról számolt be, hogy a 22 éves Maddox nem használja a nem hivatalos dokumentumokon a Pitt vezetéknevet, Pax pedig egyenesen világklasszis seggfejnek nevezte az apját 2023-as apák napi posztjában. 

Shiloh a névváltoztatás ellenére szereti az apját

Bár Shiloh tűnik a legeltökéltetbbnek a névváltoztatás ügyében, ő az, aki jogi útra terelte az ügyet, azt nyilatkozta, hogy például Paxszal ellentétben nem gyűlöli apját, sőt, együttérez vele, de elege van a családi cirkuszból és nem akarja, hogy bármelyik szülője befolyásolja. Azt állítja éppen ezért van saját ügyvédje, hogy vele intézze a dolgokat és azt is kijelentette, nem az anyja kérte erre. 

Angelinának és Bradnek hat gyermeke van: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, valamint ikrek, Vivienne és Knox.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.