Meghan Markle újabb bombát dob a királyi családra, ami minden eddiginél hatalmasabb

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Johannesburg - Day Two
Getty Images/The Duke And Duchess Of Sussex Visit Johannesburg - Day Two - Chris Jackson
szenzáció királyi család Meghan Markle memoár
A királyi család hamarosan újabb támadások közepette találhatja magát. Meghan Markle saját memoárját írja, amivel egy újabb bombát készül ledobni.

Meghan Markle a hírek szerint nagy dobásra készül, ami újabb csapást jelenthet a királyi családnak. Saját memoárját írja, az életéről szóló dokumentumfilm készítését eközben rejtélyes módon felfüggesztették.

The State Funeral Of Queen Elizabeth II, Meghan Markle Erzsébet királynő temetésén
Meghan Markle nagy dobást tervez
Forrás: The State Funeral Of Queen Elizabeth II/bestof

Meghan Markle hatalmas bombát készül ledobni a királyi családra

Harry herceg és Meghan Markle azzal kezdték önálló "pályafutásukat", hogy egy interjút adtak Oprah-nak, amelyben minden vélt vagy valós sérelmüket megosztották, ami a királyi család tagjaként érte őket. Ezután a Netflixen jelent meg egy dokumentumfilm a párról, majd Harry Tartalék című könyvében teregette tovább a családi szennyest. Lépéseikkel mély szakadékot ástak maguk és a királyi család tagjai között, de úgy tűnik, hogy Meghan Markle-nek ez nem elég...

Miközben a pletykák szerint Harry herceg inkább közeledne, és apja, III. Károly király is szeretne szorosabb viszonyt kialakítani Lilibet hercegnővel és Archie herceggel, Meghan Markle inkább mélyítené a szakadékot. Egy hatalmas bombát készül ledobni a királyi családra, méghozzá saját memoárjával. Állítólag a könyv írása már folyamatban van, eközben pedig az életéről szóló dokumentumfilm munkálatait felfüggesztették. Egy német tévécsatornán készültek leadni a filmet, de a forgatások rejtélyes módon megakadtak. Állítólag azért, hogy legyen idő további kutatásokra. A sussexi hercegné csapata állítólag "aggódik" amiatt, hogy milyen részletek fognak kiderülni belőle, egy forrás pedig elárulta, hogy a készítők "meg akarnak győződni arról, hogy minden, Meghan Markle-ről felhasznált információ helyes". 

Egy királyi szakértő szerint az önéletrajzi könyv tovább szítja majfd a feszültésget. 

"Tele lesz hazugságokkal. Nem fogja elmondani az igazságot, mert szenzációs címlapot akar. Ez a végső fegyver, amit bevethet" 

- állítja Tom Bower. Meghan Markle és Harry herceg azóta viszonylag csendben vannak, mióta fény derült Károly király és Katalin hercegné betegségére, és próbálnak a saját üzleteikre koncentrálni, amik nem túlságosan sikeresek. A hírek szerint Meghan egyre nehezebben fogja vissza magát: legutóbb vissza kellett tartani attól, hogy felhívja Károlyt, miután úgy érezte, a király szabotálni akarja legújabb üzleti vállalkozását. Ez csak azt jelzi, hogy nem a legsikeresebbek az önálló életben akkor, ha nem a királyi család szapulásából szeretnének bevételre szert tenni.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.