Erzsébet királynő szívszorító néhány szóval reagált, amikor Harry kilépett a család kötelékéből

Queen Elizabeth II Visits Berlin II. Erzsébet királynő
Getty Images - Sean Gallup
csalódás Meghan Markle Harry herceg II. Erzsébet
Azon túl, hogy uralkodó, dédmama is volt egyben. Erzsébet királynő sajnálta, hogy nem láthatja Archie-t és Lilibetet.

Amikor Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban lemondott arról, hogy a királyi család dolgozó tagjai legyenek, döntésük az egész Palotát megrázta.  A legszívszaggatóbban azonban Erzsébet királynő reagált Harryék húzására, érzéseit egyszerű, de kemény néhány szavas válaszban foglalta össze "Nem akarok többet gondolni rá." 

II. Erzsébet királynő, Meghan Markle és Harry herceg
II. Erzsébet királynő, Meghan Markle és Harry herceg
Forrás: Getty Images

A hamarosan megjelenő könyvből - amelyet Katie Nicholl királyi szakértő és tudósító írt - idézett a közelmúltban a Vanity Fair, ahol a könyv szerzője bővebben idézi a bennfentest, akihez Erzsébet a szavait intézte. "Nem tudom miért, de nem érdekel, és nem akarok többet gondolni rá."

A könyvben arról is szó esik, hogy néhai királynő szomorú volt, amiért nem tudott több időt tölteni Archie-val és  Lilibettel. Katie Nicholl írról is ír, hogy II. Erzsébet nagyon csalódott volt, amikor Harry herceg és Meghan - aki egyébként egykor úgy nyilatkozott, hogy hálás a sorsnak, hogy megismerhette Erzsébet királynőt - nem hozta el gyermekeiket Balmoralba egy általa szervezett rendezvényre. 

A királyi családhoz közel álló forrás a The Independentnek azt mondta : "Sérült ebben és csalódott volt, de mindig azt mondta, hogy Harry iránti szeretete feltétel nélküli."

Harry herceg fölösleges szenvedést okozott nagyanyjának, II. Erzsébet királynőnek élete utolsó hónapjaiban – állítja a néhai uralkodó egyik barátja.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.