Minden, amit Harry herceg tesz, csak látszat: nem is akar békülni családjával?

The State Funeral Of Queen Elizabeth II
Getty Images/The State Funeral Of Queen Elizabeth II - WPA Pool
királyi család békülés Harry herceg
Az elmúlt hónapok eseményei azt mutatják, nincs túl sok esély a békülésre. Nem biztos azonban, hogy Harry herceg egyáltalán szeretne jó viszonyt, minden, amit tesz ugyanis, csak látszat.

Harry hercegnek egyre kevesebb esélye van arra, hogy rendezze kapcsolatát a királyi családdal, de nem úgy tűnik, mint aki nagyon igyekszik.

Harry herceg Meghan Markle
Harry herceg talán nem is akar békülni
Forrás: Getty Images/The Duke And Duchess Of Sussex Visit Johannesburg - Day Two

Nincs sok esély arra, hogy Harry herceg rendezze viszonyát a családjával

Az elmúlt hónapokban nagyon mellőzve érezhette magát Harry herceg, hiszen számos olyan esemény volt, amely egykor az ő életében is meghatározó volt, ám most nem kapott rá meghívást. Nem volt ott a Trooping the Colour ünnepségen, de májusban sem tudott összehozni édesapjával egy találkozást, valamint nem volt ott közeli barátja, Westminster hercegének esküvőjén sem. Királyi szakértők szerint ezek az esetek azt mutatják, hogy nincs túl nagy esély a békülésre, de Harry nem is erőlteti meg magát. 

"Ha Harry valóban szembe akart volna nézni a családjával és rendbe hozni a dolgokat, akkor bizonyára több időt szánt volna a legutóbbi látogatásaira, hogy legalább az apja elintézhesse, hogy találkozhasson vele" - mondta Jennie Bond királyi szakértő utalva ezzel arra, hogy Harry lépései leginkább csak a békülési szándék látszatát kívánják fenntartani. Azt is elárulta, szerinte Vilmos nem fog segítséget nyújtani neki a helyzete rendezésében. "Nem hiszem, hogy van erre esély" - mondta.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.