Harry hercegnek kellett visszafogni Meghan Markle-t, hogy ne menjen neki Károly királynak

viszály Meghan Markle Károly király
Hol vannak már azok az idők, amikor Károly király Meghan Markle édesapját helyettesítette, és az oltár elé kísérte fia választottját... Harry herceg felesége most éppen nem olyan hálás a brit uralkodónak, mint akkor volt.

Meghan Markle-t állítólag "vissza kellett tartani" attól, hogy felhívja Károly királyt, mert úgy érezte, az uralkodó "szabotálta" legújabb üzleti vállalkozását. Harry fogta vissza — állítja egy bennfentes.

Meghan Markle, harry herceg felesége
Harry herceg felesége úgy gondolja, Károly király hadat üzent neki
Forrás: Getty Images

Áprilisban Meghan Markle 50 üveg eperlekvárt ajándékozott el népszerű amerikai influenszereknek. Ezek voltak új életmódmárkájának, az American Riviera Orchardnak első termékei. Egy informátor azonban arról beszélt a New Idea magazinnak, hogy a sussexi hercegné szerint "nem véletlen", hogy a király pont ezzel egyidőben dobta piacra 50 dolláros mézét.

„Megpróbálja magát életmódmogulként eladni, de most egy királyi riválissal versenyez" — hívta fel a figyelmet a forrás, aki azt is hozzátette, Meghant frusztrálta az is, hogy Károly nemrégiben egy 250 dolláros aftershave-et dobott piacra, mert ő is pont egy férfiaknak való kozmetikumcsalád kifejlesztését tervezte.

Meghannak fogalma sem volt erről, és most hirtelen azt látja, tele van a piac olyan termékekkel, amilyeneket forgalmazni akart. Egy lépésre van attól, hogy felhívja Károlyt, és kirobbantson egy veszekedést, de Harry visszatartja. Meg van győződve arról, hogy Károly szándékosan akadályozza a sikerét.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.