Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága már hónapokkal ezelőtt véget ért

Jennifer Lopez Ben Affleck Celebrity Sightings In Paris - July 26th, 2022
Getty Images -
válás Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
A fél világ találgatja, mi lesz a sorsa a sztárpár házasságának. A bennfentesek szerint ez teljesen felesleges, Jennifer Lopez és férje már hónapokkal ezelőtt szétmentek.

A pár szakításáról az első pletykák akkor röppentek fel, amikor Ben Affleck nem vett részt a Met-gálán, amelynek Jennifer Lopez a társelnöke volt, majd később nem vett részt az Atlas sajtóbemutatóján és az azt kísérő rendezvényen sem. 

Jennifer Lopez, Met The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals
Jennifer Lopez pucérruhája a Met-gálán nagy feltűnést keltett
Forrás: Getty Images 

Bennfentesek szerint az csak rátett egy lapáttal az elhidegülésükre, amikor még májusban Jennifer lájkolt egy Instagram-bejegyzést, amely részletezi a partner azon tulajdonságait, amelyek egészségtelen kapcsolathoz vezethetnek. A posztban arról volt szó, hogy nem lehet egészséges kapcsolatot kiépíteni senkivel, aki nem nyújt érzelmi biztonságot, nem tiszteli az idődet és nem kommunikál az érzéseiről.  

Ezt követően számos esetben lehetett arról olvasni, hogy Ben felrúgná a házasságát, a hírek szerint egyenesen rémálomak nevezte azt, később pedig Jennifer barátai beszéltek arról, hogy az énekesnő nem tud férjével együtt élni és már nem is akarja megmenteni a házasságát. Folyton mogorva, rossz kedvű, mondták és még olyan híreszteléseket is lehetett hallani, hogy Affleck újra iszik. 

Jennifer Lopez, Ben Affleck Los Angeles Premiere Of Netflix's "The Mother" - Arrivals
Úgy tudni, biztosan elválnak
Forrás: Getty Images

Nos, a pár nyilvánosan nem mondta még ki, hogy a házasságuk menthetetlen, de jólértesültek szerint erre már nem kell sokáig várni, ugyanis egyáltalán nincsenek már közös terveik

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.