Katalin hercegné és Sarolta nem véletlenül viselte azt, amit Wimbledonban: Diana hercegné előtt tisztelegtek

Katalin hercegné és Sarolta Wimbledonban
WireImage/Karwai Tang - Karwai Tang
ruhák katalin hercegné Diana hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő
A wimbledoni torna még izgalmasabbra sikerült a hercegné megjelenésével, nagyobb tapssal köszöntötték, mint a sportolókat. Katalin hercegné és Sarolta a királyi páholyban ülve izgulták végig a mérkőzést, csakúgy mint annak idején Diana és Vilmos herceg. Még az öltözékeik is passzoltak.

Katalin hercegné betegségének bejelentése óta Wimbledonban jelent meg másodszor a nyilvánosság előtt. Mindenki nagy örömére a hagyományokhoz híven ő adta át a férfi győztesnek járó trófeát, és végig szurkolt a megmérettetés alatt a királyi páholyban kislányával, Sarolta hercegnővel és testvérével, Pippa Middletonnal. Katalin tündöklő lila ruhába bújt, míg Sarolta kék szoknyát vett fel, és ez egyáltalán nem véleltlen. Diana hercegné és Vilmos herceg közös wimbledoni pillanataira utalt ezzel vissza a hercegné.

Katalin hercegné és Sarolta Wimbledonban szurkolnak
Katalin hercegné és Sarolta Wimbledonban szurkolnak
Forrás: WireImage/Karwai Tang

Katalin hercegné Diana előtt tisztelgett Wimbledonban

Hatalmas ováció fogadta Katalin hercegnét Wimbledonban, talán nagyobb tappssal köszöntötték, mint a sportolókat. Ez volt a hercegné második nyilvános megjelenése azóta, hogy bejelentette, rákot diagnosztizáltak nála és megelőző kemoterápiás kezelésen vesz részt. Az első a Trooping the Colour ünnepségen volt, amely emiatt a szokásosnál is nagyobb érdeklődésre tartott számot. Csakúgy, mint akkor, ebben az esetben is mindössze egy nappal a döntő előtt vált biztossá: Katalin is ott lesz Djokovic és Alcaraz meccsén, és a hagyományokhoz híven ő adja át a győztesnek járó trófeát. Katalin hercegné testvérével , Pippa Middletonnal és kislányával, Sarolta hercegnővel együtt szurkolt a királyi páholyban, feltűnő lila ruhában, hogy mindenki lássa, ám nem ez volt az egyetlen oka a választásának. A lila egyrészt szorosan kapcsolódik Wimbledonhoz és annak ikonikus zöld és lila logójához, de egy másik fontos családi vonatkozása is van annak, hogy Katalin - akit férje nem kísért el a mérkőzésre - lilát, Sarolta pedig kék ruhát húzott.

Katalin hercegné és Sarolta, Diana hercegné és Vilmos Wimbledonban
Katalin hercegné és Sarolta, Diana hercegné és Vilmos Wimbledonban
Forrás: Getty Images

Annak idején, pontosan 1991-ben Diana hercegné ugyanúgy a királyi páholyban szurkolt a wimbledoni tornán, mellette pedig Vilmos herceg izgulta végig a mérkőzést. Ők akkor szintén lila és kék öltözetet viseltek. 

Katalin hercegné és Sarolta, Diana hercegné és Vilmos Wimbledonban
Katalin hercegné és Sarolta, Diana hercegné és Vilmos Wimbledonban
Forrás: Getty Images

Diana hercegné - akinek nyughelyéről nemrég készült földöntúli fotó -  és Vilmos herceg pontosan olyan lelkesedéssel figyelték a megmérettetést, mint Katalin és Sarolta.

Diana hercegné és Vilmos Wimbledonban
Diana hercegné és Vilmos Wimbledonban szurkolnak
Forrás: Gamma-Rapho via Getty ImagesManuela DUPONT

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.