Ismerd meg Diana rejtőzködő unokaöccsét: Louis Spencer álnéven bontogatja szárnyait

Charles Spencer színész Diana hercegné Louis Spencer
Charles Spencer, Diana hercegné testvére hét gyerek büszke édesapja. Míg egyesek közülük élvezik a refelktorfényt, mások inkább kerülik. Az utóbbi csoportba tartozik a legidősebb fiú, Louis Spencer, aki színészként bontogatja szárnyait.

Charles Spencernek három házasságából összesen hét gyereke született, és míg egyesek élvezik a reflektorfényt, vagy legalábbis nem bánják, mások a teljesen privát életre szavaztak. Ilyen Louis Spencer is, aki egy jóképű színész, de általában nem csatlakozik a testvéreihez, ha nyilvános megjelenésekről van szó, vagy legalábbis csak nagyon kivételes esetben.

Lady Eliza Spencer, Louis Spencer és Victoria Aitken Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén
Lady Eliza Spencer, Louis Spencer és édesanyjuk, Victoria Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén
Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Charles Spencer legidősebb fia, Louis Spencer: privát életet él

Diana testvérének összesen hét gyereke van. Az első házasságából, a modell Victoria Lockwoodtól négy gyereke született: a legidősebb Lady Kitty, 1990-ben, őt követték az ikrek, Lady Amelia és Lady Eliza 1992-ben, majd megszületett Louis 1994-ben. Válásuk után Charles Spencer egy tanárnőt, Caroline Freudot vette feleségül, akitől két gyereke született: Edmund 2003-ban és Lara 2006-ban. Ők 2007-ben váltak el, majd 2011-ben Charles újra nősült, Karen Gordont vette feleségül, akitől 2012-ben megszületett Charlotte Diana nevű lánya. Válásukat idén júniusban jelentették be

Charles Spencer gyerekeivel: Amelia, Eliza, Louis és  Kitty
Charles Spencer gyerekeivel: Amelia, Eliza, Louis és  Kitty 
Forrás: Getty Images/Tim Graham

Az idősebb gyerekek közül többen is vállanak nyilávnos szerepléseket, élvezik a reflektorfényt, de nem Louis. A 30 éves férfi idegenkedik a paparazziktól és a nagyszabású eseményeket is kerüli, ha teheti, ennek ellenére - vagy talán éppen ezért - a legkapósabb agglegénynek kiáltották ki néhány éve. 

  • Édesanyjával élt szülei válása után

Miután Charles Spencer és Victoria Lockwood elváltak, Louis az édesanyjával tartott és Fokvárosban nevelkedett. Amíg Dél-Afrikában élt, Louis a főváros legdrágább magániskolájába, a Diocesan College-ba járt, ahol a tandíj elérte az évi 13 955 fontot (6 millió 300 ezer forint). Később visszaköltözött, hogy az Edinburgh-i Egyetemen tanuljon. Ezután az ország egyik legjobb előadóművészeti főiskoláján, a chiswicki ArtsEd-en tanult, majd leszerződtette őt egy neves ügynökség, amelynek névsorában olyan hollywoodi sztárok szerepelnek, mint Dominic West és Lily James. 

Louis kezdő színész. Diana unokaöccseként bizonyára rengeteg lehetőséget kaphatna, de úgy tűnik, hogy ő nem szeretné, ha a nepo babyk közé sorolódna, így inkább titokban tartja származását és a művésznevén, Louis John Lyons néven fut.

Édesapja, Charles 2019-ben áradozott fiáról. "Louis Londonban él. Színész a drámaiskolában, és hihetetlenül keményen dolgozik. Szeretném, ha ebben az irányban tudná megvalósítani az álmait. 14 órákat dolgozik."

  • Althorp örököse
Aerial Photograph of Althorp, Northamptonshire
Légi felvétel Althorpról, ez a műemléki védelem alatt álló kastély Lady Diana Spencer otthona volt, aki később Wales hercegnője lett, a Harlestone Roadon található, Great Brington és Harlestone falvak között, Northamptontól 5 mérföldre északnyugatra. 
Forrás: Getty Images/David Goddard

Habár 3 nővére is van, minden bizonnyal Louis fogja örökölni a családi birtokot. Azt, ahol Diana hercegnét is eltemették. A primogenitúra elve miatt szállhat rá Althorp: eszerint a címek és a vagyon a legidősebb férfin keresztül öröklődnek. Bár ezt a koncepciót 2015-ben eltörölték a brit monarchia esetében, Charles Spencer elárulta, hogy valószínűleg ragaszkodik majd a hagyományhoz. A kiterjedt birtok 1508 óta a Spencer család tulajdonában van.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.