Diana hercegné gyermekkori otthonát Vilmos herceg és Harry helyett egy színész örököli meg

Tim Graham Photo Library via Get/Thinking -
Diana althorp ház öröklés Vilmos herceg Harry herceg
A Northamptonshire-ben található Althorp birtokon nőtt fel a szívek királynője, mégsem a két fia, Vilmos és Harry örökölte meg az hatalmas ingatlant Diana hercegné egykori otthona egy színész birtokába jut majd, amikor eljön az ideje.

A Northamptonshire-ben található Atlhorp bár a tragikus körülmények között elhunyt Diana hercegné gyermekkorának legfőbb színhelye volt, sem Vilmos herceg, sem Harry herceg nem fogja megörökölni. A több mint 13 000 hektáron elterülő grandiózus birtok több mint öt évszázadon át a Spencer család ősi székhelye volt, amit a trónörökös és öccse helyett az unokatestvérük, Louis, Earl Spencer, Diana bátyjának fia, Louis kapja majd meg. Bár van három idősebb nővére, az első szülött fiú jogán a 30 éves Louis Althorp vikomt fogja örökölni a birtokot. A birtokon töltötte gyermekkorát Diana hercegnő, amely a szívek királynőjének végső nyughelyéül is szolgál. 

Diana hercegné unokaöccse, Louis Spencer és testvére, Lady Eliza Spencer
Nem Vilmos herceg, nem is Harry, de nem is Eliza Spencer örökli Diana hercegné egykori otthonát, hanem Louis Spencer vikomt
Forrás: Getty Images

Diana hercegné bátyjának elsőszülött fia örökli Althorpot, Vilmos és Harry helyett

Louis 1994-ben született Charles Spencer és első felesége, Victoria Lockwood legidősebb fiaként. Ha apja meghal, a 10. Earl Spencerként Louis lesz az, aki a grófi címmel együtt Althorpot és kezelésének felelősségét is megörökli.

Louis Spencer, Althorp vikomt, néhány híres rokonához képest viszonylag visszafogottan viselkedik a nyilvánosság előtt. Felsőfokú tanulmányokat folytatott az Edinburgh-i Egyetemen, majd színészi képességeit a londoni Chiswickben működő drámaiskolában csiszolta. Jelenleg a Tavistock Wood tehetségkutató ügynökség képviseli, és egy bennfentes szerint „magának való, csendben végzi a feladatait. Magas, nagyon tehetséges színész, visszafogott és őszinte, tisztességes és kedves ember”.

Louis Már részt vesz a birtok vagyonkezelői ülésein, aminek megöröklésével Nagy-Britannia egyik legnagyobb történelmi jelentőséggel bíró ingatlanának megőrzését és kezelését is vállalja majd. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.