Shannen Doherty egy nappal a halála előtt véglegesítette a válását

FX Networks 'BH90210' TV show panel, TCA Summer Press Tour, Los Angeles, USA - 07 Aug 2019
FX Networks - Variety
megegyezés válás Shannen Doherty
Bírósági dokumentumok szerint a Beverly Hills 90210 sztárja beleegyezett, hogy lemond a házastársi tartásdíjról. Kurt Iswarienko és Shannen Doherty tehát megegyeztek, mindössze egy nappal azelőtt, hogy a színésznő meghalt.

Shannen Dohertynek sikerült véglegesítenie válását volt férjével, Kurt Iswarienkóval, néhány órával azelőtt, hogy július 13-án örökre lehunyta volna a szemét. A People által megszerzett bírósági dokumentumokból kiderül, hogy a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja beleegyezett abba, hogy lemond a tartásdíjról. A megegyezés mindössze egy nappal a színésznő halála előtt történt, és magába foglalja a házasság "alapértelmezett vagy nem vitatott felbontását" is.

Shannen Doherty
Shannen Doherty és Kurt Iswarienko
Forrás: WireImage/American Cancer Society's Giants of Science Los Angeles Gala

Kurt Iswarienko, a hírességek fotósa szombaton írta alá a dokumentumokat, ugyanazon a napon, amikor Shannen Doherty meghalt.

„A felek írásbeli megállapodást kötöttek a vagyonukról és a házassági vagy élettársi jogaikról, beleértve a tartásdíjat is, amelynek eredeti példányát a bíróságnak benyújtják vagy már be is nyújtották" - áll a dokumentumokban.

Doherty és Iswarienko 2011-ben házasodtak össze egy malibui szertartáson. Doherty 2023 áprilisában adta be a válókeresetet. Decemberben elárulta, hogy a férfi két éven át csalta őt — a színésznő elmondása szerint ezt közvetlenül azelőtt tudta meg, hogy megműtötték agydaganattal.

„Nem tudtam volna úgy bemenni a műtétre, hogy ő is ott van. Teljesen elárulva éreztem magam" — mondta a Let's Be Clear című podcastben.

Tavaly Doherty a People magazinnak hosszabban mesélt a rákos betegségéről és az útról, amit a diagnózis óta bejárt. Először 2015-ben találtak daganatot a mellében. Úgy tűnt, hogy a gyógyulás útjára lépett, de 2019-ben a rák visszatért. Később az is kiderült, hogy áttétes és a negyedik stádiumban van.

„Amikor megkérdezed magadtól, hogy 'Miért pont én? Miért kaptam rákot?', majd azt, hogy'Miért jött vissza a rákom? Miért vagyok 4. stádiumban?', az arra késztet, hogy megkeressük az élet mélyebb értelmét. Még nem végeztem az élettel, a szeretettel, nem végeztem az alkotással, nem adtam fel, hogy jobbá tegyem a dolgokat. Egyszerűen nem végeztem!" — mondta.

Shannen Doherty a halál kapujában is vágyott a szerelemre

Az 53 éves színésznő súlyos betegsége ellenére és annak tudatában, hogy már nincs túl sok ideje hátra, szerette volna megtalálni a szerelmet.

„Azt hiszem, egy magamfajtának nehéz megtalálni a szerelmet, véleményem szerint azért, mert nehéz úgy randizni valakivel, hogy tudod, hogy nem sok időtök van együtt" — vallotta be őszintén Shannen, majd így folytatta: „Nem hiszem, hogy a férfiak ugyanolyan jól kezelnék a halált és a betegséget, mint a nők. Szóval, azt hiszem, nagyon nehéz eset vagyok.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.