Steffi Graf 22 éves fia kiköpött az édesanyja: így néz ki most Jaden Gil Agassi

Steffi Graf,, Andre Agassi
NurPhoto via AFP - NurPhoto via AFP
teniszlegenda Andre Agassi Steffi Graf
Az egykori teniszcsillagok, Steffi Graf és Andre Agassi visszavonultan élnek Las Vegasban két felnőtt gyermekükkel. Fiuk, Jaden Gil már 22 éves, és nagyon hasonlít az édesanyjára.

Óvják a magánéletüket, a reflektorfénytől elvonultan él az Agassi házaspár Las Vegasban. Az egykori teniszprofik, Steffi Graf (55) és Andre Agassi (54) a sporttól való visszavonulásuk után csodás életet építettek fel maguknak és két gyermeküknek, Jaden Gilnek(22) és Jaz Elle-nek (20).

Steffi Graf,, Andre Agassi
Steffi Graf és Andre Agassi visszavonultan élnek Las vegasban
Forrás: NurPhoto via AFP

A család ritkán enged betekintést mindennapjaikba, Instagramon ugyan jelen vannak, de oda is ritkán posztolnak. Ezért volt meglepő, hogy a sztárpár fia, Jaden a nyilvánosság elé állt, és nyíltan beszélt híres szülei életéről. Jaden korábban a szerelmi élete miatt került a külföldi lapok címlapjára: tavasszal mutatta meg barátnőjét, Steffi Holtot.

Steffi Graf & Andre Agassi: Jaden fiuk kilép a reflektorfénybe

A 22 éves Jaden amerikai lapoknak árulta el, hogy sokáig semmit sem tudott szülei sportkarrierjéről: „Egyre többen jöttek oda hozzám, és kérdezgettek. Fokozatosan jöttem rá erre" - mondta. De hogy szülei mennyire híresek valójában, azzal csak akkor szembesült, amikor maga is a nyilvánosság elé állt. Pár hete kezdett el játszani Ohio állam egyik egyetemi baseballcsapatában, a Mahoning Valley Scrappersben. Ott hamar felfigyeltek rá a vezetékneve miatt. Jadent azonban ez nem zavarta, új kihívást lát a helyzetben: „Az Agassi most elsősorban teniszezői vezetéknév, de a célom az, hogy baseballnévvé alakítsam át."

Jaden Agassi
Jaden Agassi
Forrás: https://www.instagram.com/jadenagassi/

Jaden köszönetet mondott a szüleinek: „Nagyszerű támaszt jelentenek"

Jaden Agassi az amerikai médiának azt is világossá tette, hogy szülei teljes mértékben támogatják sportolói ambícióit: „Ők már minden magasságot és mélypontot átéltek. Igaz, egy másik sportágban, de mindent láttak, mindent átéltek. Annyi mindenben segítenek nekem, hogy fel sem tudom sorolni. Nagyszerű támaszt jelentenek".

Míg korábban Jaden szurkolt a szüleinek az US Openen, addig most Agassi és Steffi Graf drukkol a pálya széléről a fiuknak.

Steffia Graf, Jaden Agassi
Steffi Graf és Jaden Andre Agassi meccsét nézik a 2002-es US Openen
Forrás: AFP

 

Steffi Graf lánya, Jaz is boldog kapcsolatban él

Steffi Graf lánya, a 19 éves, Jaz most először szerelmes. A csinos lány szívét egy baseballjátékos, Parker Aquino hódította meg. De nem csak Jaz van jelenleg a felhőkön. A bátyja, Jaden a pletykák szerint szintén fülig szerelmes.

Steffi Graf a sport szeretetét is átadta gyerekeinek

Steffi Graf és Andre Agassi gyerekei imádják a sportokat. Jaz Elle imád edzőterembe járni, és különösen kedveli a téli sportokat, imád snowboardozni. Jaden már nyolcévesen baseballozott, és mostanra karriert csinált a szenvedélyéből, ahogy már írtuk profi szerződést írt alá egy egyetemi csapattal.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.