Megszületett Axente Vanessa kislánya: családi fotóval tudatta az örömteli hírt

Next Top Model Hungary 2024,
zsűri
Forrás TV2 -
gólyahír fotó Axente Vanessa kislány
Közösségi oldalán tudatta a nagyszerű hírt: megszületett Axente Vanessa kislánya, aki csodaszép nevet kapott szüleitől.

 

Axente Vanessa a közösségi oldalán jelentette be a hírt: néhány nappal ezelőtt, augusztus 12-én megszületett első gyermeke, aki a Giselle nevet kapta. Az örömteli pillanatot egy családi fotó kísérte a modell Instagram-oldalán.

Axente Vanessa
Axente Vanessa édesanya lett: megszületett kislánya, Giselle
Forrás: Forrás TV2

Axente Vanessa édesanya lett

Az újdonsült édesanya egy liftes szelfit tett közzé a közösségi oldalán, amelyen már az új családtag is szerepel: Vanessa férjével, és újszülött kislányukkal, Gisellel láthatóak a fotón. A modell csak úgy ragyog a képen.

Axente Vanessa és férje, Rahil Gupta 2022 augusztusában mondták ki egymásnak a boldogító igent. 2020-ban már összekötötték hivatalosan az életüket, de akkor a koronavírus-helyzet miatt csak szűk körben, most viszont végre megtörténhetett az álomesküvő is. Idén áprilisban meg Instagram-oldalán jelentette be: első gyermekével várandós.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.