Axente Vanessa megmutatta budapesti otthonát - FOTÓK

Next Top Model Hungary 2024,
zsűri
Forrás TV2 -
otthon Axente Vanessa fotók
A világhírű modell londoni bázisa után itthon, a fővárosban alakított ki magának egy csoda szép otthont. Axente Vanessa megmutatta, hol él, amikor Magyarországon tartózkodik.

Axente Vanessa hoszú évekig jött úgy haza Magyarországra, hogy nem volt egy saját, fix helye, ahol megszállhatna. Nemrég megelégelte ezt és úgy döntött, hogy London után itthon kialakít magának egy bázist. A világhírű modell megmutatta, milyen csodás környezetben tölti a napjait, amikor Magyarországon van.

Axente Vanessa
Csodás környezetben tölti a mindennapjait a magyar fővárosban Axente Vanessa
Forrás:  ELLE Decoration Magazin

Axente Vanessa csodaszép budapesti otthona

Vanessa Pest belvárosában egy bérházi lakásba szeretett bele, és felkérte James Thurstant, a Soho House egyik belsőépítészét, hogy álmodja meg a belső enteriőrt. A kortárs és klasszikus elemekkel vegyített gyönyörű otthonban a lágy, krémes színpaletta uralkodik. 

Vanessa Pest belvárosában egy bérházi lakásba szeretett bele
Forrás: ELLE Decoration Magazin

Az egyedien kialakított étkező a nagy családi vacsoraesteknek és hosszú reggeli beszélgetéseknek ad otthont, a zsályazöld iroda pedig praktikus méretében és színeinek köszönhetően akár könnyen babaszobává is alakítható, hiszen a világhírű modell első gyermekével várandós. 

 A világhírű modell James Thurstant kérte fel, a Soho House egyik belsőépítészét, hogy álmodja meg a belső enteriőrt
Forrás: ELLE Decoration Magazin

Vanessa és férje két évvel ezelőtt tartottak egy hatalmas esküvőt, ugyanis 2020-ban már kimondták a boldogító igent, de akkor a koronavírus-helyzet miatt csak szűk körben, most viszont végre megtörténhetett az álomesküvő is. Az esküvőt a Kiscelli Múzeum kertjében tartották, a fényképekért pedig a profi divatfotós, Alex Bramall felelt.

 



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.