George Clooney elárulta: ezért nem mutogatja a gyerekeit

George Clooney és Amal Clooney
Getty Images - Mike Marsland
biztonság George Clooney gyerekek Amal Clooney
A színésznek és feleségének két közös gyereke van, akiket szinte egyáltalán nem látott a nyilvánosság. Néhány lesifotótól eltekintve Elláról és Alexanderről nem kerültek ki képek, George Clooney pedig elárulta, hogy ennek mi az oka.

Amal és George Clooney gyerekei 2017 nyarán születtek meg, és azóta féltve óvják őket a nyilvánosságtól. Sok sztárral ellentétben egyáltalán nem posztolnak fotót róluk, és a családi életükről sem. A színész elmondta, miért döntöttek úgy, hogy Ellát és Alexandert nem mutogatják.

George Clooney és Amal Clooney
George Clooney és Amal Clooney óvják a gyerekeiket a nyilvánosságtól
Forrás: Getty Images 

George Clooney félti a gyerekeit

Amal Clooney és George Clooney meglehetősen privát életet élnek, ami figyelemre méltó tekintve, hogy mindketten igazi világsztárok. Nagyon fontosnak tartják, hogy a magánéletük ne legyen terítéken, ehhez pedig csak még jobban ragaszkodnak akkor, amikor a gyerekeikről van szó. Az ikrek, Ella és Alexander 2017-ben születtek, és azóta csak néhány lesifotó készült róluk, a szüleik féltve óvják őket a nyilávnosságtól, és ennek meg vannak az okai, amikről George Clooney egy nemrég vele készült interjúban beszélt.

Amellett, hogy az, hogy távol tartják őket a kíváncsi szemektől segít nekik abban, hogy minél normálisabban nőjenek fel, Clooney elárulta, hogy ez biztonsági kérdés is. 

Az a célom, hogy megpróbáljam megvédeni őket, nem akarok képeket a gyerekeimről 

- mondta az interjújában. „Nagyon komoly témákkal foglalkozunk, nagyon komoly rosszfiúkkal, és nem akarjuk, hogy a gyerekeinkről készült fotók kikerüljenek." 

Arról is beszélt, a saját életére milyen hatással van a népszerűség és elmondta, sok mindent megfontol, mielőtt megtenné. Például azt, hogy kórházba menjen-e valamivel, amit egy hétköznapi ember biztosan kivizsgáltatna, ugyanis nem akar a címlapokra kerülni. „Felméred, mennyire komoly valami, mielőtt elmész." Azt is elárulta, az, hogy gyerekei vannak, a karrerjével kapcsolatos döntésekre is hatással van. „Nem fogjuk kiszakítani a gyerekeinket az iskolából" - mondta. Elárulta, hogy amikor a gyerekek kisebbek voltak, el tudta vinni őket a forgatásra. „Ez most már más" - tette hozzá. „Úgyhogy most valószínűleg más dolgokra fogok koncentrálni, például a színészetre" - mondta, ami azt jelenti, hogy a rendezőként kevesebb projektben vesz majd részt.

Amal Clooney és Geroge Clooney 2014-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, a menyegzőt a velencei Aman Canal Grande luxushotelban tartották, ahová közel 30 országból érkeztek a vendégek: családtagok, barátok és olyan hírességek, mint például Angelina Jolie, Brad Pitt, Matt Damon, Bill Murray és a tanúja, Rande Gerber feleségével, Cindy Crawforddal. Amal Alamuddin ruháját Oscar de la Renta tervezte, míg George Clooney szmokingját jó barátja, Giorgio Armani neve fémjelezte.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.