Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fia kész férfi: így köszöntötte fel a színésznő a 24. születésnapján

sztárcsemete Catherine Zeta-Jones születésnapi köszöntés Michael Douglas
Augusztus 8-án, csütörtökön a büszke szülők kedves üzeneteket osztottak meg fiúk 24. születésnapja alkalmából Instagram-oldalaikon. Catherine Zeta-Jones Instagram-oldalán egy visszaemlékező videóval köszöntötte Dylant.

Hihetetlen hogy Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fia, Dylan is már igazi felnőtt férfivé érett. A sztárcsemete 24. születésnapja alkalmából híres színész szülei megható tartalmakat tettek közzé közösségi média oldalaikon. Egy jeles esemény is vár még idén a sztárpárosra, hiszen Douglas és Zeta-Jones novemberben ünneplik 24. házassági évfordulójukat.

Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas és fiuk, Dylan
Forrás: Getty Images/Jon Kopaloff

Catherine Zeta-Jones megható videóval köszöntötte fiát

A csodaszép színésznő által megosztott videón a fiatal anyuka a még csecsemő Dylannal látható. A videóban, amelyet John Lennon Beautiful Boy című dala kísért, a büszke anya ölelgette fiát, miközben a kicsi egy törülközőn feküdt a fürdőszobában. A kisfiú Dylan kis kezeivel megérintette anyja arcát, miközben az boldogan mosolygott a kamerába. A kedves videó alá Catherine Zeta-Jones kedves köszöntő szöveget is írt: 

„A mindennapi öröm és szeretet, amit adsz, felbecsülhetetlen. Nagy ajándék, hogy édesanyád lehetek. Szeretlek, gyönyörű fiam.„

A fotóst, Evan Millert, és az operatőrt megcímkézve Douglas is megosztotta a bejegyzést az Instagram Stories oldalán. Továbbá a büszke apa közzétett egy posztot is fiáról, ezzel kívánva boldog születésnapot neki. A kép alapján egyértelmű, hogy Dylan igen jó géneket örökölt szüleitől, már most igazi szívtipró. 

Dylan mellett Douglas és Zeta-Jones a 21 éves Carys büszke szülei, míg Douglasnak korábbi házasságából van egy 45 éves fia, Cameron. 

A híres sztárszülők árulják luxusotthonukat

Júniusban Zeta-Jones elárulta, hogy eladják 12 millió dolláros new yorki otthonukat, mivel a gyerekek elhagyták a fészket. Michael Douglas egyébként már korábban úgy döntött, hogy megválik Westchester megyei, New York-i luxuskastélyuktól.  „Amikor megvásároltam az irvingtoni házunkat, tudtam, hogy sok boldog időt fogunk itt eltölteni, és így is lett!” – mondta a The Wall Street Journalnak. „Most, hogy mindkét fiunk elköltözött, úgy tűnik, itt az ideje az eladásnak” - tette hozzá. Michael Douglas egy Mallorcán tartott rendezvényen korábban elárulta, hogy részlegesen nyugdíjba vonul és szeretne majd több időt tölteni Spanyolországban.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.