Halle Berry nyolc évvel a válás után még mindig harcol volt férjével: gyerekük felügyeleti jogáért megy a küzdelem

Los Angeles Premiere Of Netflix's "The Union" - Arrivals
FilmMagic/Los Angeles Premiere Of Netflix's "The Union" - Arrivals - Steve Granitz
válás felügyeleti jog Halle Berry
A színésznő volt férje, Olivier Martinez, nyolc évvel a válásuk után még mindig harcolnak gyermekük, Maceo felügyeleti jogáért. Halle Berry augusztus 16-án benyújtott kérelmében elsődleges felügyeleti jogot követel 10 éves fia felett, mert Olivier állítólag nem hajlandó szem előtt tartani közös fiuk érdekeit.

A bírósági dokumentumok szerint Halle Berry fia, Maceo "oktatási kihívásokkal" küzd, és míg a színésznő a fiú tanulását és terápiáját támogatná, Olivier ellenáll ezeknek az intézkedéseknek. 

Halle Berry
Halle Berry augusztus 16-án benyújtott kérelmében elsődleges felügyeleti jogot követel 10 éves fia felett
Forrás: GC Images

Halle Berry nagyon dühös a férjére

Olivier ügyvédje augusztus 26-án kérte a bírót, hogy halassza el a közelgő meghallgatást, amelyen Berry kizárólagos felügyeleti jogát kívánná megszerezni. Az ügyvéd szerint időre van szükségük, hogy válaszoljanak a színésznő állítólagos „hamis vádjaira” és „elcsavart narratívájára”. Olivier azt kérte, hogy a meghallgatást legalább 120 nappal halasszák el, mivel Halle „rendkívüli intézkedéseket kér”, hogy egyedül dönthessen fiuk mentális egészségéről és oktatási kérdéseiről, beleértve a pszichiátriai gyógyszerek alkalmazását is.

Mesésen indult a színésznő és volt férje kapcsolata

Halle és Olivier 2010 nyarán találkoztak és egymásba szerettek a Dark Tide című thriller forgatásán Dél-Afrikában. Az Oscar-díjas színésznő volt partnere, Gabriel Aubry, akkor már öt éve együtt volt színésznővel, közös lányuk, Nahla, 2008 márciusában született. Halle és Olivier 2012 januárjában jelentették be eljegyzésüket, miután a színésznő egy hatalmas gyémántgyűrűvel az ujján jelent meg a nyilvánosság előtt.

2015-ben már jelentkeztek kisebb-nagyobb magánéleti problémák, amikor Halle egy interjúban elfelejtette második házassági évfordulójukat. Nem sokkal később, 2015 októberében mindkét fél beadta a válókeresetet „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva. Bár jogilag már 2016 végén elváltak, a válási eljárás tovább húzódott, mivel a gyermekfelügyelet kérdése megoldatlan maradt. 2023-ban véglegesítették a válást, és a színésznőt havi 8000 dollár gyermektartás megfizetésére kötelezték, valamint a fiú magániskolai tandíjának és minden egyéb tevékenységének fedezésére is.

2021 februárjában Halle Instagram-posztjában fejtette ki, hogy „a nők nem tartoznak senkinek semmivel”, utalva arra, hogy igazságtalannak tartja, hogy egyes szülők, férfiak vagy nők, a gyerekeket használják pénzügyi haszonszerzésre. Korábban 2014-ben Halle-t arra kötelezték, hogy havi 16 000 dollárt fizessen Gabriel Aubrynak, amit 2021-ben sikerült 8000 dollárra csökkenteni. Halle szerint a törvények gyakran lehetővé teszik, hogy egyesek gyermekek révén éljenek olyan életmódot, amelyet nem érdemeltek ki.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.