brit királyi család Meghan Markle Károly király Harry herceg
A sussexi herceg szerint családja biztonságának sorsa Károly király kezében van. Meghan Markle azonban úgy véli, Harry herceg jobban tenné, ha abbahagyná a jogi csatározást.

A sussexi herceg és a brit kormány jogi csatája évekkel ezelőtt kezdődött. A belügyminisztérium 2020-ban hozta meg azt a döntést, hogy Harry herceg és családja, ha vissza is térne az Egyesült Királyságba már nem kapna magas fokú védelmet, ugyanis kilépett a királyi család kötelékéből, így nem járhat nekik ugyanaz, mint az uralkodónak vagy Vilmos családjának. 

Meghan szeretné, ha Harry herceg befejezné a jogi csatározást
Meghan szeretné, ha Harry herceg befejezné a jogi csatározást
Forrás: AFP 

Meghan úgy véli, Harry herceg szélmalomharcot vív

Harry ezt a döntést megtámadta, de áprisban újra elvesztette az ügyet és a perköltség kilencven százalékának megfizetésére is kötelezték. Meghan Markle mindenben férje mellett áll, de úgy véli, Harrynek le kellene már tennie erről és jobban tenné, ha a mának élne és élvezné a szabadságát.

 

A sussexi herceg elgondolása téves

Egy bennfentes a People-nak arról beszélt, Harry úgy gondolja, hogy apjának hatalmában álln helyreállítani a biztonságát és befolyásolni a bíróság döntését, de nem teszi. A Buckingham-palota ezt nem kommentálta, de jólértesültek szerint Harrynek ez az elképzelése teljesen hibás. Az azonban tény, hogy ez a probléma az eddiginél is áthatolhatatlanabb falat épített Harry és Károly király közé. Harry egyik barátja szerint az apja már nem is beszél a herceggel, nem fogadja a hívásait és a leveleire se válaszol, sőt, az egészségi állapotára vonatkozó kérdéseket is figyelmen kívül hagyja. 

Aggódik vagy csak manipulál Harry? 

Mindeközben úgy tudni sussex hercege komolyan aggódik felesége és gyermekeik, az 5 éves Archie herceg és a 3 éves Lilibet hercegnő biztonságáért "Harry eltökélt szándéka, hogy minden áron megvédje saját családját" - nyilatkozta egy hozzá közelálló és hozzátette, a herceg félelmét édesanyjának, Diana hercegnő 1997-ben bekövetkezett halála táplálja, és retteg, hogy a történelem megismétli önmagát. Bennfentesek szerint egyébként Harry félelme alaptalan és ezt ő is tudja, ám azt a tényt, hogy Károly nem igyekszik számukra magasabb fokú védelmet biztosítani arra használja fel, hogy gyerekeit elválassza a nagyapjuktól. Úgy tudni, Károly király nagyon szeretné, ha bensőségesebb kapcsolata lehetne Harry gyerekeivel, a többi unokájával ugyanis nagyon szoros a viszonya...  A sérelmeken azonban senki nem tud túllépi, tekinteve, hogy amióta Harry kilépett a családi közelékből, minden eszközt megragadott, hogya családtagjait pocskondiázza. 
 

 

 

 

 

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.