Váratlan! Harry herceg üzenetet írt Katalin hercegnének: ez állt benne

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex leaves after attending a ceremony marking the 10th anniversary of the Invictus Games, at St Paul's Cathedral in central London, on May 8, 2024. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP) - AFP
megkeresés katalin hercegné üzenet Harry herceg
Úgy tűnik, van esély a királyi családban a békülésre: Harry herceg megható gesztust tett Katalin hercegné felé, miután megjelent a férfi tenisztorna döntőjén Wimbledonban.

Harry herceg megtörte a jeget és nyitott a családja felé: a wimbledoni tenisztorna után üzenetet küldött Katalin hercegnének, aki második alkalommal mutatta meg magát s nyilvánosság előtt, mióta év elején kiderült, hogy beteg.

Harry herceg
Harry herceg üzenet küldött Katalin hercegnének
Forrás: Northfoto

Harry herceg üzenetet küldött Katalin hercegnének

Harry herceg is rajong a teniszért, így nem volt kérdés, hogy bár nem a helyszínen, de képernyőn keresztül megnézi a wimbledoni torna döntőjét. Az eseményen Katalin hercegné lányával, Sarolta hercegnővel és húgával, Pippa Middletonnal vett részt. Harry nagyon örült, hogy láthatta sógornőjét, olyannyira, hogy üzent is neki.

Harry megnézte a meccset és el volt ragadtatva Katalin sugárzó megjelenésétől. Küldött is utána neki egy üzenetet, hogy gratuláljon neki és kifejezze, mennyire örült, hogy láthatta őket a tévén keresztül

 - mesélte egy bennfentes, majd hozzátette, hogy Harry örömmel látja, hogy a walesi hercegné jól van és hamarosan vissza tud térni a feladataihoz.

Harry herceg visszatér az Egyesült Királyságba

Birmingham nyerte el a pályázatot a sebesült, sérült és beteg katonák és veteránok sportversenyének 2027-es megrendezésére. Ez lesz a második alkalom, hogy a játékokat az Egyesült Királyságban rendezik meg, miután az első eseményre 2014-ben Londonban került sor. Harry herceg, az Invictus Games alapítójaként három év múlva biztosan visszatér az Egyesült Királyságba, ami, ha addig nem történik változás a családi viszonyokban, számos kérdést felvet.

Károly és Vilmos támogatták Harryt, amikor 10 évvel ezelőtt elindította a nagyszabású vállalkozást, és csatlakoztak hozzá a megnyitó ünnepségen, később pedig együtt nézték az atlétikai versenyeket.

Az azóta eltelt években azonban sok minden megváltozott: Harry feleségével, Meghannal együtt lemondott a királyi családban betöltött helyéről, és az Egyesült Államokba költözött. Édesapjával feszült a viszonya, bátyjával nem beszélnek egymással, miután a Netflix dokumentumfilmjében és memoárjában, a Tartalék című könyvben Károly király, Kamilla királyné, Vilmos és Katalin ellen fogalmazott meg kritikát. Legutóbbi, májusi látogatásán Harry nem találkozott az apjával.

Még nem tudni, hogy Meghan elkíséri-e Harryt a 2027-es játékok idejére. Utoljára 2022-ben, a néhai királynő temetésén látták nyilvánosan az Egyesült Királyságban


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.