Iskolatáska körkép: tökéletes és trendi - termékek, árakkal

Shutterstock/Pixel-Shot -
iskolakezdés suli tanévkezdés iskolatáska választás
A sulikezdés közeledtével itt az ideje a tökéletes iskolatáska kiválasztásának! Az iskolatáska legyen olyan, amely praktikus, kényelmes és a gyerek személyiségéhez is passzol.

Az iskolakezdés szülőként számos feladatot, elintéznivalót ró ránk. Lehet, hogy még közel egy hónap, mire elkezdődik az új tanév, de ha nem akarod az utolsó nyári napjaidat kapkodva és idegesen tölteni, akkor időben készülj fel rá. Iskolatáska körképünkkel kislányoknak és kisfiúknak is ajánlunk táskákat, amelyeket ha már most beszerzel, egy feladatot le is húzhatsz a teendőid listájáról.

iskolatáska
Egy megfelelő iskolatáska segít könnyebben elindítani az új tanévet. Forrás: Shutterstock/LeManna

Milyen a jó iskolatáska?

Kislányoknak és kisfiúknak egyaránt olyan táskát érdemes választani, amely nemcsak divatos, hanem praktikus is. A kényelem az elsődleges szempont: válassz könnyű, erős anyagból készült iskolatáskát széles, párnázott pántokkal, hogy elkerülhetők legyenek az izomfeszülések és hátfájások. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a terhelés egyenletesen oszoljon el, így a gyerekek nap mint nap kényelmesen hordhatják. Ne feledd, a táska belső elrendezése és a több zseb is nagy segítség lehet a rendezett iskolainduláshoz. A gyerekekkel együtt válaszd ki a táskát, hogy a praktikum mellett a dizájn is megfeleljen az ő ízlésüknek. Így biztosan egy jól megválasztott, időtálló táskával vághattok neki az új tanévnek!

Iskolatáska lányoknak

1. Barbis ergonomikus iskolatáska

Tökéletes választás minden kislánynak, aki rajong a Barbie babákért. A párnázott ergonomikus hátfal és a párnázott hátpántok hosszan tartó viselés esetén is kényelmet nyújtanak. 1 nagy rekesz, két kisebb rekesz és az oldalsó zsebek segítik, hogy minden iskolai tanszer és felszerelés elférjen. Vízálló és fényvisszaverő elemeket is tartalmaz.

jatekshop.eu - 21.890 Ft

2. Kutyusos anatómiai hátizsák

Ez az iskolatáska rendkívül könnyű, mindössze 0,9 kg!  Gerincbarát hátkiképzés, párnázott csípőrész és több ponton állítható, puha vállpántok teszik kényelmessé a viseletét. 3 nagy cipzáras rekesszel rendelkezik és a két oldalán található egy-egy gumis zseb. A biztonság érdekében nagy felületű fényvisszaverő elemeket is tartalmaz.

sulicucc.hu - 25.490 Ft

 

3. Ergonomikusan kialakított pandamacis iskolatáska

Ennek a könnyű, ámde stabil táskának a mozgatható hátrendszere lehetővé teszi a szíjak optimális helyzetének beállítását a gyereked magasságához. A táska hátulja ergonómiailag kialakított a maximális viselési kényelem érdekében. Erős vízálló poliészterből készült. Fényvisszaverő elemekkel és esővédővel is rendelkezik. A plüss felület pedig nagyon cuki.

mall.hu - 23.950 Ft

 

Iskolatáska fiúknak

1. Prémium dinós, űrhajós hátizsák

Ez az európai REACH szabványoknak megfelelően gyártott hátizsák állítható pánttal, külső zsebbel és 3 rekesszel felszerelt. De van két oldalzsebe és belső rendezője is. Ergonomikus és formázott hátrésze gondoskodik és speciális szellőzőcsatorna rendszere gondoskodik a kényelmes és komfortos viselésről. Vízálló szövetből készült és fényvisszaverő elemeket is tartalmaz.

sinsay.com/hu - 10.895 Ft

2. Focis iskolatáska

Ez az ergonomikus iskolatáska impregnált réteggel kezelt, hogy védve legyen az eső és a nedvesség ellen. Jól szellőző hátkialakítású, állítható vállpántokkal praktikus fogófüllel és fényvisszaverővel felszerelt. 

pirex.hu -26.990 Ft

3. Autós ergonómiai iskolatáska

Autórajongó kisfiúknak tökéletes választás ez a hátizsák. Alapanyaga vízlepergető, bár van hozzá esővédő huzat is. Tartalmaz fényvisszaverő részeket, továbbá mindkét oldalán van kulacstartó. Három különálló cipzáros rekesszel és az első rekeszben rendszerező zsebek is találhatóak.

budmil.eu - 26.990 Ft

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.