Csodaszép John Travolta lánya: Ella Bleu édesapjával együtt szurkolt az olimpián - FOTÓ

John Travolta
Getty Images - Emma McIntyre
család John Travolta Olimpia 2024 Ella Bleu Travolta
A párizsi olimpián a versenyzők mellett érdemes néha a szurkolókat is mustrálni, ugyanis hemzsgenek a hollywoodi sztárok a játékokon. John Travolta lánya, Ella Bleu is a helyszínen szurkolt édesapjával.

John Travolta lánya, Ella Blue sem hagyta ki az idei nyár egyik legnagyobb eseményét, a párizsi olimpiát. A 24 éves szépség édesapjával együtt szurkolt a tornászok versenyén.

John Travolta lánya, Ella Bleu a párizsi olimpián édesapjával
John Travolta lánya, Ella Bleu a párizsi olimpián édesapjával
Forrás: GC Images

John Travolta lánya, Ella Blue édesapjával ment az olimpiára

Úgy tűnik, hogy a sztárcsemeték körében is népszerű a párizsi olimpia, a hírességek mind családostul mentek el megtekinteni a játékok egy-egy napját. Kezdve Céline Dionnal, aki a nyitóünnepség sztárja volt, és a sármos fiával érkezett, Sarah Jessica Parkeren át, aki mindegyik gyerekét magával vitte, egészen Nicole Kidmanig, aki két lányával és férjével együtt szurkolt a lelátón. A sor velük nem ér véget, hiszen John Travolta lánya is tiszteletét tette az olimpián édesapjával: a Bercy Aréna egyik privát páholyából nézték végig a női tornászok döntőjét a 24 éves Ella Blue-vel, és lelkesen szurkoltak.

John Travolta lánya, Ella Bleu így szurkol édesapjával a párizsi olimpián
John Travolta lánya, Ella Bleu így szurkol édesapjával a párizsi olimpián
Forrás: Getty Images

Ella Bleu Travolta 2000. április 3-án született Los Angelesben, Kaliforniában, John Travolta és Kelly Preston lányaként. Két testvére: az idősebb, Jett, aki sajnos 2009-ben elhunyt, és a fiatalabb, Benjamin. 

Ella Bleu Travolta színésznőként is ismert, és több filmben is szerepelt, köztük a Vén csontok című vígjátékban 2009-ben, ahol édesapjával, John Travoltával és Robin Williamsszel játszott együtt. Ella Bleu már korán belecsöppent a filmiparba, köszönhetően híres szüleinek, de saját jogán is bizonyította tehetségét. 2019-ben szerepelt a Mérgező rózsa című filmben, ahol szintén édesapjával játszott együtt. Ella Bleu Travolta színészi karrierje mellett érdeklődik a divat és a zene iránt is, és aktívan részt vesz a közösségi médiában, ahol követőivel megosztja mindennapjait.

Édesanyját, Kelly Prestont 2020-ban vesztette el. Kelly Preston 57 évesen hunyt el, a mellrákkal vívott kétéves harc után. A híres színésznő csendben küzdött a betegséggel, csak a közeli családtagjai és barátai tudtak róla. Preston halála mélyen megrendítette családját és rajongóit. John Travolta az Instagramon osztott meg egy szívszorító üzenetet, amelyben megköszönte a kórház dolgozóinak a gondoskodást és a támogatást, amit felesége kapott. A közösségi médiában számos híresség és rajongó is kifejezte részvétét.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.