Andre Agassi hihetetlen képet osztott meg Steffi Grafról: imádják az emberek

Andre Agassi és Steffi Graf
Getty Images via AFP
fotó Andre Agassi olimpia Steffi Graf
Az Instagramon megosztott fotó óriási népszerűségnek örvend. Andre Agassi megmutatta felesége, Steffi Graf egy meghatározó pillanatát a múltból.

Andre Agassi Instagram-oldalán tett közzé egy fotót feleségéről, amit imádnak a rajongók. A képen Steffi Graf éppen az aranyérmét mutataja a kamerának. A felvétel az 1988-as szöuli olimpián készült.

Andre Agassi és Steffi Graf
Andre Agassi és Steffi Graf

Andre Agassi szupersztár feleségét ünnepli az Instagramon: Steffi Graf aranyérmével a nyakában látható

Steffi Graf minden idők egyik legjobb teniszezője: 22 egyéni Grand Slam-címet szerzett, olimpiai arany-, ezüst- és bronzérmes. Férje, Andre Agassi - aki szintén legendás teniszező - felesége egy ikonikus pillanatára tekintett vissza az Instagramon, a felvételt pedig imádják az emberek. A képen Steffi az 1988-as szöuli olimpán látható, ahogy aranyérmét mutatja a kamerának. 

Andre Agassi Instagram-oldalán osztott meg fotót feleségéről: Steffi Graf az aranyérmével
Andre Agassi Instagram-oldalán osztott meg fotót feleségéről: Steffi Graf az aranyérmével
Forrás: Instagram/Agassi

Nem sokkal korábban magáról is posztolt egy múltidéző fotót, ami szintén nagy sikert aratott. Ő is az aranyérmével a nyakába látható, amit az 1996-os atlantai olimpián nyert. Ekkor egyébként a két teniszcsillag még nem alkotott egy párt, de természetesen már ismerték egymást.

Agassi Brooke Shields színésznővel volt együtt, míg Steffi Graf Michael Bartels német autóversenyzővel. Ezek a kapcsolatok azonban zátonyra futottak, így sikerült egymásra találniuk. Agassi és Graf 1999-ben kezdtek el randizni, kapcsolatuk pedig gyorsan komolyra fodult. 2001. október 22-én összeházasodtak egy szűk családi körben rendezett ceremónián Las Vegasban. Házasságuk azóta is szilárd és harmonikus, ami sokak előtt áll példaként. 

Agassi és Graf két gyermek szülei: Jaden Gil 2001-ben született, Jaz Elle pedig 2003-ban. 

Mindketten igyekeznek a médiafigyelem elől elvonulva, nyugodt és normális életet biztosítani gyermekeiknek. A család Las Vegasban él, ahol mindketten aktívan részt vesznek különféle jótékonysági és közösségi tevékenységekben. Agassi 1994-ben megalapította az Andre Agassi Charitable Foundationt, amely a nehéz helyzetű gyerekek oktatását és jólétét támogatja. Graf hasonlóan elkötelezett a jótékonysági munkában, ő a Children for Tomorrow nevű alapítvány alapítója. Agassi 2006-ban vonult vissza a profi teniszezéstől, Steffi Graf pedig 1999-ben hagyta abba a pályafutását a világranglista 3. helyezettjeként. Mindketten a sportág legnagyobb legendái közé tartoznak, ráadásul a szerelmi történetük is ikonikus.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.