Jennifer Lopez először mutatkozott azóta, hogy aláírták a válási papírokat: érdekes részletre figyeltek fel

Jennifer Lopez és Ben Affleck
NurPhoto via AFP - NurPhoto via AFP
válság jegygyűrű Ben Affleck Jennifer Lopez
A legfrissebb hírek szerint a sztárpár már aláírta a válási papírokat is, de úgy tűnik az énekenső még nem tud teljesen elszakadni. Jennifer Lopez még viseli a jegygyűrűjét, de már a másik kezén.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata alaposan összezavarja az embereket. Mesébe illő volt az, hogy a 2004-es szakításuk után ismét összejöttek, és ezúttal meg sem álltak az oltárig, mire azonban elérték volna a második házassági évfordulójukat, minden összeomlott körülöttük. A legfrissebb hírek arról szólnak, hogy már a válási papírt is aláírták, de Jennifer Lopez még viseli a jegygyűrűjét, igaz, már a jobb kezén.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatának tényleg vége?
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez még mindig viseli a jegygyűrűjét

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága hónapok óta a figyelem középpontjában van, a sztárpár pedig nem tesz sokat azért, hogy eloszlassa a válságukról szóló pletykákat, bár szavakkal azt sem erősítették meg, hogy bármilyen probléma lenne köztük, de a tetteik mindent elmondanak. 

Hosszú ideje nem mutatkoztak együtt, közös álomottonukat pedig a piacra dobták. Ben Affleck már ki is költözött sőt, vásárolt magának egy 20 millió dolláros kastélyt Los Angelesben.

 Nem töltötték együtt a házassági évfordulójukat, ahogy július 4-ét sem, valamint a színész nem tette tiszteletét Jennifer Lopez 55. születésnapján sem. Pedig az énekesnő azért mondta le nyári koncertturnéját, hogy több időt tölthessen családjával, de ehelyett Európában utazgatott egyedül. 

Minden jel arra mutat, hogy a sztárpár kapcsolata válságban van, a legutóbbi híresztelések szerint pedig már véget is ért a házasságuk, legalábbis a válási papírokat aláírták. Ennek ellenére 

Jennifer Lopez még mindig viseli a jegygyűrűjét, igaz, már a jobb kezén. Ez látható azokon a fotókon, amiket a napokban készítettek Jennifer Lopezről New Yorkban

 - először kapták lencsevégre azóta, hogy kiderült, kapcsolatukat már hivatalosan is lezárhatták.

Az elmúlt hónapokban Jennifer Lopez és Ben Affleck is próbálták megtéveszteni az embereket azzal, hogy hol volt rajtuk gyűrű, hol nem, de ez kevésnek bizonyult ahhoz, hogy véget vessenek a házassági válságukról szóló híreszteléseknek. 

Hogy Jennifer miért viseli még a hatalmas gyémántot, nagy kérdés, meglehet, hogy egyszerűen tetszik neki az ékszer, de az is, hogy nehezebben tud elszakadni a szerelemtől,

 amiről egy egész albumot írt, plusz készített hozzá egy musicalt, és arról pedig egy dokumentumfilmet, amelyben egyébként Ben Affleck határozottan kijelentette, nem szerette volna kapcsolatukat kitenni a nyilvánosságnak

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.