Katalin hercegné és Vilmos herceg kulcsfontosságú döntést hoztak otthonukról

The King, Charles III, and Members of the Royal Family Attend Trooping the Colour
Northfoto -
család katalin hercegné otthon Vilmos herceg
Szokatlan döntést hozott a hercegi pár. Katalin hercegné és Vilmos herceg a privát szférájuk fontosságát válsztották.

Vilmos herceg és Katalin hercegné valószínűleg megengedhetnék maguknak, hogy olyan fényűzésben éljenek, amilyet még nem látott a világ, és persze egy hadseregnyi személyzetet is felvehetnének - különösen most, hogy Katalin hercegné beteg, senki nem is vetné a szemükre, ám ők mégsem így élnek. Egy forrás szerint a hétköznapjaik nagyon is átlagosak. Ők döntöttek így, ami meglepő lehet, de megvan rá az okuk. 

Trooping the Colour: Katalin hercegné, Vilmos herceg, György herceg, Lajos herceg és Sarolta hercegnő
Vilmos herceg és Katalin hercegné úgy döntöttek, nem akarnak otthonukban sok alkalmazottat
Forrás: AFP 

Vilmos herceg és Katalin hercegné a családi élet mellett döntöttek

Vilmos herceg és Katalin hercegné a világ egyik leghíresebb párja, és bizonyára megengedhetnék maguknak, hogy egy hadseregniy szolgáló vegye őket körül, de egy forrás szerint az otthoni életük nagyon is hétköznapi. Mint kiderült, a hercegi párnak nincs sok alkalmazottjuk, a házimunka elvégzésében nem mások segítenek nekik, mint a három gyerekük. György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg bizony részt vesznek az otthoni munkákban.

Bár az igaz, hogy Katalinnak és Vilmosnak van nappali személyzetük, akik kézben tartják a dolgokat akkor, amikor a pár nincsen otthon, azonban amikor Adelaide Cottage-ban tartózkodnak, inkább maguk nevelik a gyerekeiket. 

Azt hiszem, meglepné az embereket, ha látnák, milyen hétköznapi dolgok zajlanak otthon.

 A gyerekek segítenek az asztal megterítésében, a tányérok eltakarításában, amikor befejezték az evést, és a rendrakásban. A dadájuk, Maria Teresa Turrion Borrallo korábban a családdal élt a Kensington-palotában, de a jelek szerint nem ment velük, amikor Windsorba költöztek" - mondta egy forrás. Vagyis Katalin és Vilmos a privát szféra mellett döntöttek, hogy a gyerekeiknek ne kelljen folyton idegenek társaságában lenniük a saját otthonukban.

Katalin hercegné újra a nyilvánosság elé állhat

Lapinformációk szerint Katalin hercegné szeretne szurkolni a 2024-es párizsi olimpián. Hogy ott lesz-e biztosan, még nem tudni, a Kensington-palota nem nyilatkozott az ügyben, csupán annyit tudni, hogy Vilmos herceg, és valószínű a 11 éves György és a 9 éves Sarolta a jövő héten indulnak a francia fővárosba. A walesi hercegnéről köztudott, lelkes sportrajongó, ha csak teheti, szurkol a brit versenyzőknek, a 2012-es londoni olimpiai játékokon számos fotó készült róla, ahogy Vilmossal együtt vesz részt az eseményen.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.