Így él Kurt Cobain lánya: betekintést engedett Riley Hawkkal közös otthonukba

születésnap kurt cobain Frances Bean Cobain
31. születésnapját ünnepli Frances. Kurt Cobain lánya egy csokitortát kapott férjétől és meg is mutatta.

Az ikonikus rocksztár, Kurt Cobain lánya, Frances Bean Cobain és a híres gördeszkás, Tony Hawk fia, Riley Hawk 2023-ban kötött házasságot Los Angelesben. Frances most Instagram-sztorit tett közzé, amelyen a szülinapját ünneplik férjével. 

Kurt Cobain lánya, Frances Bean Cobain 31 éves lett
Kurt Cobain lánya, Frances Bean Cobain 31 éves lett 
Forrás: Getty Images

Kurt Cobain lánya már volt házas

Francesnek nem az az első házassága - Kurt Cobain és Courtney Love lánya 2017-ben vált el első férjétől, a zenész Isaiah Silvától. Most azonban úgy tűnik, boldog és szerelmes, és meg is mutatta milyen tortát kapott férjétől. Kurt Kobain lánya a fotóval egy kis bepillantást engedett közös életükbe: Frances egyébként nagyon ritkán teszi ki a kirakatba magánéletüket. 

Frances Bean Cobain
Frances Bean Cobain betekintést engedett életükbe 
Forrás: Frances Bean Cobain/Instagram

Hawk pedig vasárnap posztolt az Instagramon egy közös képet Frances 31. születésnapjára: „Boldog születésnapot az én királynőmnek!" - írta mellé.  

Kurt Cobain lánya képzőművész

Frances, akár csak édesapja, művész, ám ő a festészetet választotta. Ennek kapcsán egy interjúban így beszélt: „Remélem, hogy büszke lenne rám, a munkáimra és arra, amilyen vagyok, még akkor is, ha nem tetsznének neki a képeim" - nyilatkozta. Frances édesanyja,  Courtney Love pedig sok évvel ezelőtt azt mondta, hogy a legjobbakat szeretné a lányának, de biztos nem lesz könnyű élete, ugyanis belőle és az apjából is sokat örökölt... 

Frances és Courtney Love között nem felhőtlen a viszony

Frances korábban beszélt arról, hogy ő maga is használt élete egy pontján drogokat és azt sem tagadta soha, hogy édesanyjával nem jó a viszonya. Courtney ugyanis nem tudta feldolgozni Kurt Cobain halálát és a lány úgy érzi, anya nélkül nőtt fel: tulajdonképpen az apai nagyanyja nevelte, és 17 évesen maga kérte a bíróságot, hogy a nagyinál helyezzék el végleg. A neheztelését - bár azt mondja, szereti az anyját - csak tetézi, hogy Love a vele való várandóssága idején is drogozott. Bár többször közeledtek egymás felé, már nem hiszik, hogy valaha jó anya-lánya kapcsolatot tudnának kialakítani. 

Frances nem szereti a Nirvanát

Frances Bean Cobain még 2 éves sem volt, amikor 1994-ben elveszítette az édesapját, Kurt Cobaint. A Nirvana frontembere öngyilkos lett. A lány többször nyilatkozta, nincs oda apja zenéjéért - bár azért néhány daluk a mai napig meghatja - pláne mert rengeteg fájdalmas élménye kapcsolódik hozzá. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.