Pierce Brosnan 23 éve imádja a feleségét: szerelmes poszttal köszöntötte - FOTÓ

évforduló Pierce Brosnan szerelem
A színész és felesége, Keely Shay 23 éve vannak együtt, a jeles alkalomról Instagramon emlékezett meg a szerelmes férj. Pierce Brosnan szívmelengető bejegyzéssel köszöntötte feleségét.

Pierce Brosnan és Keely Shay 23 éve házasok, és úgy tűnik, hogy a szerelmük nem lankad. A színész az évfordulóról egy érzelmes posztban emlékezett meg Instagram-oldalán. 

Pierce Brosnan és felesége
Pierce Brosnan és felesége: 23 éves vannak együtt
Forrás: Getty Images 

Pierce Brosnan 23. évfordulójuk alkalmából posztolt

Olvadoznak a rajongók Pierce Borsnan posztjától, amelyben 23. házassági évfordulójukon köszönti feleségét, Keely Shay-t. Nem véletlen, hogy az emberek imádják ezt a kapcsolatot, hiszen manapság - főleg Holywoodban - nagyon ritka az, hogy a szerelmek ilyen sokáig tartsanak... 

Pierce Brosnan Instagramon köszöntötte feleségét
Pierce Brosnan Instagramon köszöntötte feleségét
Forrás: Instagram/Pierce Brosnan

Az ír származású színész és az amerikai újságíró, színésznő, valamint környezetvédő Keely Shaye Smith 1994-ben találkoztak Mexikóban. 

Pierce Brosnan számára különösen jelentős volt ez az új kapcsolat, mivel előző felesége, Cassandra Harris, 1991-ben hunyt el rákban, és Brosnan hosszú ideig gyászolta őt.

Kapcsolatuk gyorsan elmélyült, és a pár 2001. augusztus 4-én házasodott össze egy gyönyörű ceremónia keretében Írországban, a Ballintubber Apátságban. A házaspárnak két közös gyereke van: Dylan Thomas Brosnan, aki 1997-ben született, és Paris Beckett Brosnan, aki 2001-ben jött a világra. Kapcsolatuk sokak számára példakép, hiszen a hosszú évek alatt is meg tudták őrizni szerelmüket és elkötelezettségüket egymás iránt. Nem véletlen, hogy a rajongók ennyire imádják Pierce Brosnan posztját. „Gratulálok mindkettőtöknek! Ebben az erkölcsi romlottsággal teli világban olyan gyönyörű példája vagytok a feltétel nélküli szeretetnek” - írta az egyik hozzászóló

Vannak jó emberek a világon. Jó látni egy hűséges férfit, aki imádja a feleségét

 - írta egy másik rajongó. „Legyen még sok szeretettel, szenvedéllyel és boldogsággal teli évetek” - szólt egy harmadik komment, de rengeteg hasonló hozzászólás olvasható még a poszt alatt.

Nem sokan maradtak Hollywoodban, akik ilyen hosszú kapcsolattal büszkélkedhetnek. Hug Jackman és felesége 27 év után adták be a válókeresetet, sokkolva ezzel az egész világot. „27 év egy showbusiness-házasságban nagyon sok idő, ez felér 186 évvel egy átlagos házasságban. Egy ötvenes-hatvanas éveiben járó párnál nem szokatlan helyzet az, hogy miután a gyerekek kirepültek a fészekből, különválnak. Már nincs meg a kapocs, ami összetartotta őket" - árulta el egy bennfentes arról, miért vált el a pár. 

 

 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.