Egy másik férfi miatt ment tönkre Jennifer Lopez házassága? Ben Affleck ultimátumot adott a feleségének

Jennifer Lopez
Getty Images via AFP -
valódi ok Jennifer Lopez & Ben Affleck házasság Ben Affleck Jennifer Lopez
Ben Affleck állítólag ultimátumot adott feleségének: választania kell közte és menedzsere, Benny Medina között. Jennifer Lopez menedzsere mostanában rengeteg időt tölt az énekesnővel, amit a férje nem nézett jó szemmel.

Egy bennfentes szerint Ben Affleck  úgy érzi, mintha házasságában hárman lennének, mivel az énekesnő semmit sem hajlandó menedzsere nélkül csinálni. Mi több, Jennifer Lopez menedzsere még a nászútjára is elkísérte anno a szerelmeseket.

Jennifer Lopez menedzsere
Jennifer Lopez menedzsere hosszú ideje hű társa az énekesnőnek
Forrás: FilmMagic

Jennifer Lopez menedzsere: miatta válik a hollywoodi sztárpár?

A helyzet tovább romlott, amikor J. Lo a második házassági évfordulóját Bennyvel töltötte, nem pedig Bennel. Egy másik forrás szerint a feszültség érezhető, egyelőre kérdéses, hogyan fog Jennifer egyensúlyozni a házassága és a karrierje között. Bár a legfrissebb információk szerint leginkább sehogy, mivel arról szólnak a hírek, hogy a sztárpár már a válási papírokat is aláírta, , ami nem lenne meglepő azok után, hogy tulajdonképpen az egész nyarat külön töltötték, de még az olyan jeles napokon sem voltak együtt, mint a házassági évfordulójuk, vagy éppen Jennifer Lopez születésnapja. Ha igaz, hogy a válás hivatalos folyamatai is elindultak, hát Ben Affleck biztos nem bánkódik...sőt, hatalmas átalakulásba kezdett.

 Vadiúj frizurával cirkált elektromos motorján Los Angelesben. "Ben nem akar mást, csak szabadulni, és újra jól érezni magát" - mondta korábban a színész válás utáni terveiről egy forrás, és úgy tűnik, hogy Ben Affleck már el is kezdte élvezni az életét. A színész egyébként a bennfentesek szerint nem akárhogy akarja majd megünnepelni a válását, de egyelőre erre még nem kerülhet sor, hiszen a hivatalos folyamatok nem zárultak le, de a maga részéről megtett mindent a szétválásért.

Míg Ben Affleck élvezte a szabadságát motorján, Jennifer Lopezt is lencsevégre kapták, ám őt New Yorkban. Az énekesnőn érdekes részletre figyeltek fel: még mindig viseli az eljegyzési gyűrűjét, de már a jobb kezén. Lehet, hogy a sztár nehezebben tud elszakadni, mint Ben Affleck, vagy egyszerűen tetszik neki az ékszer, de megeshet, hogy ismét csak össze akarja zavarni az embereket, hiszen az elmúlt hetekben mindketten ezt a játékot űzték: hol viselték az eljegyzési gyűrűjüket, hol nem. Ez azonban már nem győz meg senkit arról, hogy minden rendben van köztük, amikor minden más cselekedetük az ellenekezőjéről tanúskodik. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.