Sarah Jessica Parker férjével és három gyerekével szurkol a párizsi olimpián - FOTÓ

Olimpia 2024 Sarah Jessica Parker család
Igazi sztárparádé a párizsi olimpián. Nicole Kidman és családja után most Sarah Jessica Parker fia is onnan posztolt képeket.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick és három gyerekük, a 21 éves James és a 15 éves ikerlányok Tabitha és Loretta és párizsban szurkolnak az olimpián.

Sarah Jessica Parker : Photocall - 44th Deauville American Film Festival
Sarah Jessica Parker egész családja Páriszban van 
Forrás: Getty Images

Sarah Jessica Parker gyerekeit ritkán lehet látni

Sarah Jessica Parker és  Matthew Broderick 1997 óta házasok és általában igyekeznek, hogy távol tartsák gyermekeiket a közösségi médiától. Persze vannak kivételek, a múlt hónapban Parker például megosztott egy fotót a 15. születésnapjukat ünneplő ikerlányairól az Instagramon. A minap pedig arról láthattunk képet, amikor a gyerekek édesapjukat, Matthew Broderickhet kísérték el az Oh, Mary! című színdarab premierjére. Sarah nemrégiben hangsúlyozta, mennyi mindent jelent számára szülőnek lenni: „Három gyerek édesanyja vagyok, és rájöttem, nem igaz, hogy egyre kevésbé van szüségük rám, pont ellenkezőleg. Ez az életem meghatározó, örömteli része, és egyben a legfontosabb is. Feleség vagyok - 30 éve vagyok együtt a férjemmel -, barát és kolléga, szakember. Imádom, amit csinálok, és az embereket, akikkel és akiknek dolgozhatok" - nyilatkozta a színésznő

 

A családi kikapcsolódásról most legidősebb gyerekük, James osztott meg jó néhány fotót lapozós posztban a közösségi oldalon. 

Jennifer Hudsonnal is fotózkodott

Sarah Jessica Parker Párizsban a Szex és New York-beli kolléganőjével, Jennifer Hudsonnal is találkozott, amit az Eiffel-toronnyal a háttérben meg is örökítettek. Az And Just Like That 3. évadának forgatásásról pedig Parker osztott meg fotókat nemrégiben. A képen a színésznő hatalmas kalapot visel, amitől a legfanatikusabb rajongóknak is fennakadt a szemük.  

Sztárparádé Párizsban

Nem csak Parkerék, de Nicole Kidman, Keith Urban és lányaik, a 16 éves Sunday Rose és a 13 éves Faith Margaret is Párizsba utazott az olimpiára. A pletykák szerint pedig Tom Cruise nagyszabású meglepetésre készül a 2024-es párizsi olimpia záróceremóniáján és  állítólag lázasan készül a nem mindennapi feladatra. Bennfentesek szerint Vilmos herceg, György és Sarolta a jövő héten indulnak Párizsba és úgy tudni, ha jól érzi magát és orvosai engedik, Katalin hercegné - aki nagy sportrajongó - is velük tart majd

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.