Édes fotón Michael Phelps és hat hónapos kisfia a párizsi olimpia lelátóján

VIP Guests At Olympic Games Paris 2024: Day 4
Getty Images/VIP Guests At Olympic Games Paris 2024: Day 4 - Jean Catuffe
Olimpia 2024 párizsi olimpia család Michael Phelps
A 28-szoros olimpiai érmes úszó fenomén és felesége, Nicole Phelps négy gyermeke közül a legkisebbel érkezett a párizsi olimpiára, szurkolni az amerikai úszóknak. Michael Phelps több hat hónapos kisfiával közös fotót osztott meg rajongóival. A piros svájci sapkás baba képétől követői elolvadtak.

Michael Phelps bemutatta kisfiát az olimpián, és megmutatta kisfiának az olimpiát. A 28-szoros olimpiai érmes, 39 éves sportoló az Instagramon egy sor fotót osztott meg a 2024-es párizsi olimpia helyszínéről, amelyen a legkisebb fia, a 6 hónapos Nico látható, amint felfedezi a francia fővárost. A sportolónak és feleségének, Nicole Phelpsnek négy gyereke van, a 8 éves Boomer, a 6 éves Beckett, a 4 éves Maverick a féléves Nico.

párizsi olimpia, michael phelps és 6 hóanpos kisfia
Michael Phelps és hathónapos kisfia a párizsi olimpia amerikai úszóinak szurkol
Forrás: Getty Images

Az apa-fia duó együtt szurkol a párizsi olimpia amerikai versenyzőinek

A fotósorozaton látható, amint Phelps és a pici együtt lógnak a hotelszobában, az Eiffel-torony előtt mosolyognak és a lelátóról nézik a meccseket.

„A kicsi első tombolása” - írta Michael a képekhez, amelyeken Nico piros svájci sapkában, nagy zajszűrő fejhallgatóban és apró overallban látható.

Több képen ott mosolyog a világklasszis úszó felesége, Nicole is és Michael Phelps csapattársa, Nic Fink is.

A négygyermekes apuka a múlt hónapban őszintén válaszolt a kérdésre, hogy gondolkodnak-e az ötödik gyereken, abban a reményben, hogy esetleg kislány lesz. Az úszózseni akkor így nyilatkozott: „Ennyi volt”, majd így folytatta: „Nicole korábban azt hiszem, azt mondta, hogy szeretne egy lánnyal is megajándékozni, de már ott van Onyx”.

Onyx a család dán dogja, akit márciusban fogadtak örökbe. „Onyx a mi kislányunk, így mindent megkaptunk. Van négy fiunk, és most lett egy fantasztikus lányunk.”

A People-nak egy júliusi interjúban így beszélt a kutyájáról: „Onyx megérti az érzéseimet és az érzelmeimet, és megérti, ha jó vagy rossz napom van. Az olyan egyszerű dolgok, mint például, hogy csak úgy odajön és szeretetet ad nekem - csak úgy bökdös. Ezzel azt mondja, hogy ott van, hogy támogasson és segítsen nekem. Ezek az apró dolgok nagyon sokat jelentenek” — beszélt a kutyájához fűződő érzéseiről Michael Phelps.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.