Megmutatta felnőtt lányát Teri Hatcher: Emerson kiköpött édesanyja - FOTÓ

Teri Hatcher
Getty Images -
anya-lánya Teri Hatcher anya-lánya kapcsolat
Palmában, Mallorcán bulizott a színésznő és lánya. Teri Hatcher és Emerson összeöltöztek.

26 éves lányával vett részt egy vörös szőnyeges eseményen Teri Hatcher. Emersont ritkán láthatjuk rendezvényeken megjelenni: így most még szembetűnőbb, hogy mennyire hasonlít híres édesanyjára. Az anya-lánya páros talpig tűzpirosban érkezett a partira. 

Remus Lifestyle Night In Mallorca, Teri Hatcher és lánya, Emerson
Teri Hatcher és lánya, mint két tojás
Forrás: Getty Images

Teri Hatcher és lánya nagyon közel állnak egymáshoz

A buliról majd azt azt követő órákról Emerson több képet is megosztott a közösségi médiában és azt is elárulta, hogyan végződött az éjszakájuk: szállodai szobájukba hamburgert és szusit rendeltek.

Teri és Emerson nagyon közel állnak egymáshoz, a színésznő erről többször is beszélt. "Mindig is az anyaságot tartottam életem prioritásának" – nyilatkozta korábban Teri. "Ez fontosabb volt mindennél, a karrieremnél is" - tette hozzá. Emerson a  színésznő második házasságából  Jon Tenney színésztől született, akitől 2003-ban vált el. 

A színésznőt kitiltották az egyik társkeresőről 

Teri nemrégiben elárulta, hogy csatlakozott társkereső alkalmazásokhoz, de az eredmény katasztrofális volt. A színésznő arról beszélt, hogy sokan úgy bókoltak neki, hogy dicsérték, hogy még mindig milyen jól néz ki, de ő ezekre sosem válaszolt. Pályafutása az appon nem sokáig tartott, ugyanis kitiltották a platformról: azt hitték, hogy a profilja átverés és valaki csak úgy tesz, mint ha ő lenne. 

Szingli, de nem kesereg

A Született feleségek Suzanje szingliként is élvezi az életét: nemrégiben nyaraláson kapták lencsevégre. "Évek óta az első igazi nyaralásom, ami nagyon boldoggá tesz (...) mindenkinek időt kell szánnia arra, hogy kicsit lecsillapítsa az elméjét, de szánjon időt arra, hogy lecsillapítsa az elmét, újra kapcsolatba lépjen önmagával, a természettel, és lassítson"- írta Teri Hatcher a nyaralós fotó mellé.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.