Katie Holmes magára maradt: innentől kezdve nem tudja megvédeni Surit - Tom Cruise most is mással van elfoglalva

EXCLUSIVE: Katie Holmes is Pictured on a Stroll in New York City.
Northfoto - TheImageDirect.com
egyetem katie holmes Suri Cruise
Suri Cruise megkezdi egyetemi tanulmányait. Katie Holmes büszke és boldog, de nagyon fog neki hiányozni a lánya. Miután elváltak, Tom Cruise alig látta közös gyereküket.

Katie Holmes vegyes érzelmekkel küzd: Suri pár napon belül elköltözik otthonról.  A színésznő  a Town & Country interjújában arról beszélt, hogy kreatív tevékenységekkel igyekszik majd lekötni magát, mint a könyvklub, a táncórák és a festészet. Anya és lánya nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással, amit csak megerősített az, hogy Tom Cruise sok éve nem kíváncsi Surira. 

Katie Holmes Tom Cruise nélkül egészen kis korától egyedül nevelte Surit
Katie Holmes Tom Cruise nélkül egészen kis korától egyedül nevelte Surit
Forrás: Northfoto

Katie Holmes retteg és boldog, Tom Cruise most is távol marad

Katie Holmes kettős érzelmei: retteg és boldog

Bár Katie Holmes egyelőre nem tudja elképzelni, hogyan telnek majd a napok Suri nélkül, arról beszélt, hogy nagyon büszke lányára, aki idén ősszel kezdi első évfolyamát a Carnegie Mellon Egyetemen „Természetesen hiányozni fog a közelsége, de nagyon büszke vagyok rá, és boldog vagyok” nyilatkozta

Nosztalgiázott a színésznő

Katie a Columbia Egyetemen tanult, és elmondta, az ott töltött évek hogyan milyen erősen formálták a személyiségét és mekkora hatással voltak rá, amelyeknek a mai napig hasznát veszi. „Emlékszem, én is annyi idős voltam, mint most Suri. Izgalmas volt tanulni önmagamról, nagyon jó időszak volt és ma is boldogan gondolok rá vissza. Biztos Suri is remekül érzi majd magát” - mondta. A lányról még nem tudni, mit fog tanulni, de a divat vagy a színészet felé orientálódik. 

Tom Cruise fizeti a tandíjat

A válás során Katie megkapta közös lányuk kizárólagos felügyeleti jogát, bár az édesapja számára biztosítva voltak a láthatások, nem nagyon élt velük. Tom a megegyezés részeként beleegyezett, hogy évente 400 ezer dollár gyerektartást fizet volt feleségének Suri neveléséért, amely fedezi az orvosi, fogászati, biztosítási, oktatási, főiskolai és egyéb tanórán kívüli költségeket, így valószínűleg ő fogja állni Suri Carnegie Mellon-tandíját is. Ugyan a válás után egy darabig még biztos tartották a kapcsolatot, az utolsó lesifotó 2012 nyarán készült Tomról és Suriról, azóta ha találkoztak is, egyszer sem jelentek meg nyilvánosan együtt. A hírek szerint a színész 11 éve nem látta gyerekét.

Tom Cruise, Katie Holmes & Suri Cruise Visit Charles River Basin
Tom Cruise csak pár élt a láthatási jogával 
Forrás: WireImage/Getty Images

Tom Cruise mással van elfoglalva

Amíg Katie a Suritól való elválásról elmélkedik, Tom a munkájának él. A minap a párizsi olimpia záróünnepségén lélegzetelállító mutatvánnyal nyűgözte le a nézőket: a fotók és videók tanúsága szerint pedig úgy tűnik, szépészeti beavatkozáson is részt vett. Az elmúlt héten pedig azt pletykálták, hogy új barátnője van, aki nem más, mint Victoria Canal, aki Instagramján cáfolta a híreszteléseket és kijelentette: csak barátok, de nagyjn kedveli és tiszteli Tomot. 

Sport News - August 11, 2024, Tom Cruise
Tom Cruise a párizsi olimpia záróünnepségén 
Forrás: Forrás: Nothfoto

Suri Cruise sírva telefonált Brooklynban

A news.com tett közzé a minap néhány fotót, amelyeken Suri szomorúan sétál az utcán és telefonbeszélgetés közben sírva is fakad. Azt nem tudni, mi ríkatta meg, és azt sem, hogy kivel beszélt. 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.