Andre Agassi fia, Jaden fülig szerelmes: új képeket osztott meg kedveséről

szerelem Andre Agassi Steffi Graf
Híres teniszezők a szülei, ő azonban a baseballt választotta. Andre Agassi fia, Jaden két éve ismeri kedvesét és odavan Catherine-ért.

Andre Agassi és felesége, Steffi Graf két gyereke, a 22 éves Jaden és a 20 éves Jazz általában nem veri nagydobra a magánéletét. Jaden most kivételt tett, és barátnőjével, Catherine Holttal közös képeket tett fel az Instagramra. Andre Agassi fia, Jaden úgy tűnik, sosem volt ennél boldogabb. 

Andre Agassi fia, Jaden kiváló baseball-játékos
Andre Agassi fia, Jaden kiváló baseball-játékos
Forrás: Jaden Agassi/Instagram

Andre Agassi fia, Jaden odavan Catherine-ért

A romantikus fotókon - melyeket az alábbi lapozós posztban nézhetsz meg - Jaden két éves kapcsolatát ünnepelt Catherine-nel, a képekhez pedig ezt írta: „Életem legjobb két éve, és mindez neked köszönhető! Annyira szeretlek, hogy alig várom a következőket.” A nagy napról Catherine is tett fel képet. „2 év te és én!! Mi vagyunk a legjobb csapat. Napról napra egyre jobban szeretlek!” - írta.

Jaden Agassit nem izgatja a közösségi média

A 22 éves Jaden ritkán posztol az Instagramon, idén mindössze háromszor tett közzé képet. Ebből kettő a kedvesével kapcsolatos, egyszer pedig a baseballban való sikerét mutatta meg, de az egész fiókjában is csak néhány kép található.  

Baseball-névvé alakítaná az Agassi nevet

Jaden - aki egyébként tiszta anyja - amerikai lapoknak árulta el, hogy sokáig semmit sem tudott szülei sportkarrierjéről: „Egyre többen jöttek oda hozzám, és kérdezgettek. Fokozatosan jöttem rá erre” - mondta. De hogy szülei mennyire híresek valójában, azzal csak akkor szembesült, amikor maga is a nyilvánosság elé állt. és elkezdett játszani Ohio állam egyik egyetemi baseballcsapatában, a Mahoning Valley Scrappersben. Ott hamar felfigyeltek rá a vezetékneve miatt. Jadent azonban ez nem zavarta, új kihívást lát a helyzetben: „Az Agassi most elsősorban teniszezői vezetéknév, de a célom az, hogy baseballnévvé alakítsam át” - mondta és hozzátette, szerelme és szülei is támogatják sportkarrierjét. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.