Romeo Beckham több vasat tart a tűzben: két hölgy társaságában is lefotózták

Hanwell Town v Brentford B - Pre-Season Friendly
Offside via Getty Images/Hanwell Town v Brentford B - Pre-Season Friendly - Jacques Feeney/Offside
ismerkedés David Beckham Romeo Beckham randi
David és Victoria Beckham középső fiát a napokban két hölgy társaságában is lencsevégre kapták. Romeo Beckham először Scott Disick, a híres reality sztár exe, Amelia Gray Hamlin társaságában bukkant fel, amint egy vodka-parti után egy taxiba szálltak, majd néhány nappal később egy másik amerikai modellel, Sophie Juliával látták randizni London egyik népszerű helyén.

Az ex-Brentford játékost és Ameliát egy fekete taxiba szállva kapták lencsevégre, miközben a Mayfairben található Twenty Two Hotel felé vették az irányt. Amelia, aki Lisa Rinna és Harry Hamlin színészházaspár lánya, 2020 és 2021 között volt kapcsolatban Scott Disickkel. Néhány nappal Amelia után, Romeo Beckham egy másik amerikai modellel, Sophie Juliával találkozott London egyik trendi helyén, a Chiltern Firehouse-ban.

Romeo Beckham
Romeo Beckham több vasat tart a tűzben: ki lesz a befutó?
Forrás: GC Images

Romeo Beckham több vasat tart a tűzben: ki lesz a befutó?

A hírek szerint Sophie Julia csak munka miatt tartózkodik Londonban, így még nem tudni, hogy kapcsolatuk komolyabbra fordul-e. Romeo és Sophie egy hírességek körében népszerű társkereső alkalmazáson, a Rayán ismerkedtek meg, amelyre a focista nemrég regisztrált. Egy forrás szerint Romeo kifejezetten jól érezte magát Sophie társaságában, és úgy tűnt, a randevú jól sikerült. 

Úgy tűnik, Romeo készen áll egy új kapcsolatra, de addig is, amíg nem fordulnak komolyra a dolgok, élvezi a fiatal korával járó szabadságot. Az biztos, hogy mind Amelia Gray Hamlin, mind Sophie Julia társasága kellemes élményeket hozott számára az elmúlt napokban.

Romeo Beckham februárban szakított korábbi barátnőjével, Mia Regannal, akivel öt évig voltak együtt. Mia az Instagramon nyilatkozott a kapcsolatukról, mondván: „A szerelem különböző formákat és utakat ölt, ahogy érettebbé válunk. Már nem alkotunk egy párt, de az egymás iránt érzett szeretetünk sosem múlik el…öt év után barátzónába kerültünk.”

Romeo Beckham úgy döntött, felhagy a focival, másfajta tervei vannak

Romeo Beckham már fiatalon, tízéves korában részt vett egy Burberry kampányban, és 2011-ben az Egyesült Királyság 26. legjobban öltözött férfijaként tartották számon. Most pedig a Safe Management párizsi divatügynökséghez csatlakozott, és hatalmas márkákkal szeretne együtt dolgozni. Egy forrás szerint: „Romeo úgy döntött, felakasztja a futballcipőit, és idejét a divatkarrierjének szenteli. Imádta az időt, amit a Brentfordnál töltött, de most már a divatra kell összpontosítania, mert itt rejlik az igazi szenvedélye.”


 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.