Beyoncé: "A gyermekeim Isten ajándékai" - az anyaságról vallott az énekesnő

gyerekek anyaság Beyoncé Knowles Beyoncé
Gazdagok, sikeresek, imádják a gyerekeiket és szerények. Beyoncé és Jay Z soha nem szálltak el maguktól.

Exkluzív interjút adott a minap Beyoncé, amelyben ezúttal nem csupán a karrierjéről beszélt, hanem a magánéletét is érintette. Az énekesnőnek és férjének, Jay-Z-nek három gyereke van, Blue Ivy, Rumi és Sir. 

Beyoncé és Jay Z három gyerek szülei
Beyoncé és Jay Z három gyerek szülei
Forrás: Getty Images

Beyoncé az Isten ajándékainak tartja gyermekeit

Az énekesnő a GQ magazin újságírójának három gyermekük személyiségéről és nevelésükről is mesélt. „Három gyereket felnevelni nem könnyű. Minél idősebbek, annál inkább egyéniségek, egyedi igényekkel, hobbikkal és társasággal. Az ikreim Isten ajándékai. A szülőnek lenni napról napra önismeretre tanít, de nagyon sok imára és türelemre van szükség” - vallja Beyoncé. Hozzátette, a legkedvesebb időtöltése, ha gyerekeivel töltheti az időt, ha vége az iskolának, közösen túráznak, ha iskolaidő van, az órák után a gyerekek édesanyjuk irodájába mennek, gyakran elkísérik a stúdióba vagy táncpróbákra is. „Természetes, hogy megtanulják a koreográfiámat is” - mondta az énekesnő, akinek elsőszülött lánya Blue Ivy már most kimagasló tehetség. 

Gazdagok de szerények

Beyoncé és Jay Z egy hatalmas, Csendes-óceánra néző kastélyban lakik Malibuban, ami körülbelül  200 millió dollárt ér. Itt töltik a legtöbb időt, de vannak ingatlanjaik Hamptonsban és New Yorkban is, ahol Jay-Z született és felnőtt. Annak ellenére, hogy a zenei és szórakoztatóiparban elért közös sikereiknek köszönhetően kiváltságos életmódjuk van, Beyoncé és Jay-Z hihetetlenül szerények és ahol tudnak, segítenek. 

Beyoncét szülei tanították az alázatra

Beyoncé szülei nemrég arról beszéltek, hogy az énekesnő (és testvére, Solange) kislányként is rendkívül jólelkű volt. „Mindenféle hátrányos helyzetű közösséget meglátogattunk, beszéltünk a hajléktalanokkal és segítettünk nekik, és ezek a tapasztalatok megtanították Beyoncét és Solange-ot arra, hogy mindenki egyenlő. Beyoncénak ez abban is segített, hogy a tapasztalatai nyomán szívből énekelhessen. Ma is nagylelkű, hajléktalanszállók felépítésében segített, számos katasztrófa-elhárítási helyzethez járult hozzá, és mindig kész segítő kezet nyújtani azoknak, akik rászorulnak” - mondta az énekesnő édesanyja, Tina. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.