Brad Pitt reméli, hogy a barátnője hatására megkegyelmeznek neki gyerekei

Brad Pitt
AFP -
család Brad Pitt Ines de Ramon gyerek
A színész köztudottan nem ápol semmilyen kapcsolatot a gyerekeivel, de reméli, hogy ez változni fog. Brad Pitt abban bízik, barátnője közreműködésével megkegyelmeznek neki gyerekei.

Brad Pitt és gyerekei között teljesen elmérgesedett a viszony, ugyanis a válási procedúra során mindannyian az anyjuk, Angelina Jolie mellé álltak. Többen nyilvánosan is hátat fordítottak apjuknak azzal, hogy elhagyták a vezetéknevét. A színész azonban még nem vesztett el minden reményt, abban bízik, barátnője, Ines De Ramon segítségével visszatalálhatnak egymáshoz.

Brad Pitt
Brad Pitt nem adta fel: reméli, hogy kibékülhet gyerekeivel
Forrás: Getty Images/Stephane Cardinale - Corbis

Brad Pitt reméli, hogy a gyerekei megkegyelmeznek neki

Brad Pitt és Angelina Jolie hat gyereket neveltek együtt, de közülük egy sem tartja a kapcsolatot apjukkal. Először Maddox került a családjukhoz, majd Zahara, Shiloh születése után pedig örökbe fogadták Paxot, majd megszülettek az ikreik, Knox és Vivienne. Angelina Jolie 2016-ban adta be a válókeresetet, csatájuk azóta is tart, a gyerekek pedig mind az anyjuk mellé álltak. 

„Bradnek még mindig joga lenne látni Vivienne-t és Knoxot, még mindig érvényben van a felügyeleti jog, de ő nem az a típus, aki ezt erőlteti. Látni akarja őket és a többi gyerekét is, de csak akkor, ha ők úgy döntenek" - mondta egy forrás. 

Úgy érzi, hogy Angie lassan, de biztosan ellene fordította a gyerekeiket.

 Abszolút befolyásolta a döntésüket, hogy eltávolodjanak az apjuktól" - mondta a bennfentes. Brad Pitt azonban nem adta fel a reményt, hiszi, hogy képesek lesznek rendezni a viszonyukat, és azt gondolja, hogy ebben nagy segíségére lehet barátnője, a 31 éves Ines De Ramon.

„Brad úgy érzi, hogy valószínűleg ő a legjobb esélye, mert ha egyszer találkoznak vele, nincs kétsége afelől, hogy a gyerekek meglátják majd, mekkora kincs, és őrülten beleszeretnek, mint potenciális mostohaanyába. Úgy gondolja, hogy jelenleg bármi megér egy próbát, és Ines is hajlandó erre, feltéve, ha ez nem okoz problémát Angelinával. Az egész csak arról szól, hogy a gyerekek újra találkozzanak Braddel, 

ő nem adta fel, és hisz abban, hogy újra látni akarják őt, és úgy érzi, hogy Ines segíthet elsimítani a dolgokat és elérni, hogy ez megtörténjen. 

Ő egy melegszívű és diplomatikus személyiség, Brad meg van győződve arról, hogy komoly esélye van arra, hogy meggyőzze Angelinát és a gyerekeket, hogy kegyelmezzenek meg neki" - mondta még a bennfentes.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.