20 év után újra együtt: Courteney Cox és Brad Pitt közös fotón szerepelnek

Producer Brad Grey to be Honored at Project A.L.S. Friends Finding A Cure Gala
Producer Brad Grey to be Honored at Project A.L.S. Friends Finding A Cure Gala/Group - Christopher Polk
nosztalgia Brad Pitt Courteney Cox
Igazi nosztalgikus pillanatot élhettek át azok, akik látták a két hollywoodi sztárt egy jótékonysági eseményen újra együtt, közel 20 évvel azután, hogy a színész elvált Jennifer Anistontól. Courteney Cox és Brad Pitt egymásba karolt, és mosolyogva pózoltak együtt a rendezvényen.

Courteney Cox és Brad Pitt szeptember 21-én, szombaton találkozott egymással a Rock4EB nevű adománygyűjtő eseményen, amelyet a kaliforniai Malibuban tartottak. Az esemény célja, hogy pénzt gyűjtsenek egy ritka bőrbetegség, az epidermolysis bullosa gyógyítására.

Brad Pitt, Courteney Cox
20 év után újra együtt: Courteney Cox és Brad Pitt közös fotón szerepelnek
Forrás: Shutterstock

20 év után újra együtt: Courteney Cox és Brad Pitt közös fotón szerepelnek

Annak ellenére, hogy közel két évtized telt el Pitt és Aniston szakítása óta, Cox és Pitt kapcsolata töretlennek tűnik. A három híresség korábban a „Jóbarátok” 2001-es, ikonikus „A pletyka” című epizódjában szerepelt együtt, amely a sorozat 8. évadában került adásba. Pitt Will Colbertet játszotta, aki a gimnáziumban a „Gyűlöljük Rachel Greent” klub tagja volt Ross Gellerrel, David Schwimmer karakterével.

Amikor Pitt szerepelt a Jóbarátokban, még Anistonnal volt házas, miután 2000. július 29-én, Malibuban mondták ki a boldogító igent. Azonban a sztárpár házassága 2005 januárjában véget ért, amikor bejelentették szakításukat. Közleményükben hangsúlyozták, hogy döntésük „hosszas megfontolás” eredménye volt, és nem kívántak további spekulációknak helyet adni.

Azóta Pitt és Aniston barátságban maradtak. Pitt még Aniston 50. születésnapi partiján is részt vett 2019-ben, és 2020-ban a Screen Actors Guild Awards díjátadón is együtt látták őket. Később a Változó idők című film virtuális felolvasásán is szerepeltek, ahol a rajongók flörtölő pillantásokat véltek felfedezni köztük.

Bár sok rajongó reménykedett a kettőjük közötti kibékülésben, Aniston egyértelművé tette, hogy ők csupán barátok. „Brad és én haverok vagyunk, barátok,” mondta Howard Sternnek. „Beszélgetünk, és semmi furcsaság nincs köztünk, csak talán azok számára, akik ezt várták, vagy feltételezték.”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.