Görög Zita megmutatta legkisebb gyermekét: Timon nemsokára 6 éves lesz

család Görög Zita laczkó zsolt
A műsorvezető nem sokszor mutatja meg gyermekeit, most azonban kivételt tett. Görög Zita a kisfiával, Timonnal látogatott ki a Puskás Arénába, a magyar válogatott meccsére.

A magyar labdarúgó válogatott Bosznia-Hercegovina csapatával játszott szeptember 10-én, kedden a Pukás Arénában. A meccsre Görög Zita is kilátogatott a kisfiával, Timonnal.

Görög Zita
Görög Zita a kisfiáról posztolt
Forrás: https://www.instagram.com/gorogzita/

A műsorvezető videót posztolt a stadionból, a felvétel elején pedig egy kis ideig a fiával pózol. Timon jövő héten ünnepli hatodik születésnapját. Az édesanyja követői el voltak ragadtatva a kisfiú szépségétől. „Mennyire kedves arcú gyerek. Sugárzó pofija van” - írta az egyikük.

Görög Zita lánya tehetséges táncos

Zita június elején posztolt a lányáról is, a 16 éves Lottiról. Büszkén mutatta meg, milyen ügyes a gyermeke. Zita lányának a vérében van a tánc: édesapja, Seres Attila ugyanis koreográfus. 

„A torkomban dobogott a szívem, úgy izgultam érte. A versenyekhez, fellépésekhez már hozzászokott, de most felnőtt, profi táncosokkal dolgoztak" - írta a rövid videóhoz Zita, aminek a végén egésze közeli felvételeken láthatjuk, hogy Lotti pont olyan gyönyörű, mint az anyukája. 

Görög Zita három gyermek édesanyja: Lotti és a 17 éves Milán Seres Attilától született, a legkisebb gyermekének, a most hatéves Timonnak pedig Laczkó Zsolt focista az édesapja.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.