A Grace klinika sztárja gyermekei anyjával hadakozik: egyre csúnyább az ügy

válás láthatási Jesse Williams Grace klinika
Egyre csúnyább Jesse Williams, a Grace klinika sztárjának gyerekelhelyezési ügye. Úgy tűnik, a volt feleség nem hajlandó egyezkedni, Jesse Williams pedig új eszközhöz nyúlt: videókat adott be a bíróságra, hogy bizonyítsa igazát.

Jesse Williams családi ügyei csak nem rendeződnek. Hiába született megállapodás közte és volt felesége között a gyerekek láthatási jogáról, az exasszony felrúgta azt, így most megint a bíróságon van az ügy, ami az ismerősök szerint egyre csúnyább. 

Jesse Williams, pucér, meztelenkedés
Forrás: Getty Images/ Eric McCandless

Jesse Williams: szükségük van a gyerekeknek az apjukra

Jesse Williams 10 éves lánya és 9 éves fia láthatási jogáért küzd. Az eddigi megállapodással szemben, ami a tanév során csak 1-2 napot engedélyez az apának,  a színész fele-fele arányú felügyeletet szeretne, de ehhez úgy tűnik Aryn-Drake Lee, a volt feleség nem járul hozzá. A bíróságra beadott dokumentumok szerint A volt feleség akadályozza Jesse Williams és a két gyerek közötti kapcsolattartást, és lehetetlenné teszi a láthatásokat. Nem engedi a videóhívásokat és sorra lemondja az előre megszervezett közös programokat. Ráadásul a vakációt is úgy szervezi, hogy a saját programjaikat úgy alakítja, hogy a színész ne találkozhasson a gyerekeivel. 

Dráma, ez kell az exfeleségnek

Jesse Williams azt mondta a helyzetről: 

Aryn számára a dráma és a veszekedés a legfontosabb. Azon dolgozik, hogy tönkretegye a gyerekekkel közös élményeinket, ez annál is fontosabb, mint hogy egészségesek és boldogok legyenek.

A viták, úgy tűnik mindennaposak, Jesse és Aryn között egyre nagyobb a szakadék. A színész ezért kénytelen volt újra bírósághoz fordulni. A bíró egyelőre arra kérte a szülőket, hogy próbálják békés úton rendezni a konfliktust, ,és ehhez vegyék igénybe egy mediátor segítségét. Hogy a gyerekek érdekében létrejön-e a békemegállapodás az a jövő titka. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.