Vége a marakodásnak: Joe Jonas és Sophie Turner véglegesítették a válásukat

kapcsolat válás Joe Jonas Sophie Turner
A pár egy évnyi csatározás után véglegesítették válásukat. Joe Jonas és Sophie Turner nemrég egyezett meg a válásról a jogi dokumentumok szerint.

Álompárként indultak, de csúnya válás lett a vége. Joe Jonas és a Trónok harca sztárja, Sophie Turner egy év marakodás után végre véglegestíették a válásukat. Főleg a gyerekelhelyezés és a vagyonelosztás körül zajlott a vita.

Sophie Turner és Joe Jonas elváltak
Sophie Turner és Joe Jonas elváltak
Forrás: Getty Images

Joe Jonas és Sophie Turner végelegsítették a válásukat

Joe Jonas és Sophie Turner 2019-ben házasodtak össze, és két lányuk született: a most négyéves Willa és a kétéves Delphine. A pár válságáról 2023-ban kedztek el pletykálni, majd az énekes lezárva a híreszteléseket beadta a válási papírokat. Ugyan nem közölték, hogy mi vezetett a szakításhoz, később sok minden kiderült arról, hogy milyen volt a kapcsolatuk. Egy névtelen informátor elmondta, hogy a kamera rögzítette, ahogy a kétgyermekes anyuka „néhány nem túl szép dolgot mondott Jonasról" az egyik barátjának - írja.

„Ennél többről nem volt szó, de ez volt az utolsó csepp a pohárban" — állította. 

Senki sem gondolta, hogy a dolgok ennyire eldurvulnak Joe és Sophie között. A barátok remélték, hogy a gyerekek érdekében éretten tudnak viselkedni, de egyikük sem fog engedni.

 Ez még nagyon sokáig eltarthat" - mondta akkor az informátor, és igaza lett, hiszen 1 évig marakodtak, mire sikerült megegyezniük. Sophie korábban azt is elárulta, számára gyötrelmes volt a válás folyamata. „Voltak olyan napok, amikor nem tudtam, hogy túlélem-e. Felhívtam az ügyvédemet, hogy 'Nem tudom ezt csinálni. Egyszerűen nem megy.' Sosem voltam elég erős ahhoz, hogy kiálljak magamért. Aztán végül, miután két hétig csak vergődtem, emlékeztetett arra, hogy a gyermekeimért harcolok. Amint valaki azt mondja nekem, hogy 'tedd meg a gyerekeidért', én megteszem. Magamért nem tenném meg, de értük meg fogom találni az erőt" - árulta el a színésznő. Mostanra lezárult a csatájuk, ám a feltételek bizalmasak. Annyi azonban kiderült, hogy a gyerekeik elhelyezéséről és a vagyonuk felosztásáról közvetítő segítségével próbáltak dönteni.

Sophie Turnernek nem kellett sok idő, hogy túllépjen férjén, néhány hónappal a válásuk bejelentése után már egy másik férfival látták csókolózni, vagyis azonnal belevetette magát a szinglik életébe.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.