Kiderült, kik állnak Harry herceg mellett a Palotával való harca közepette

Diana hercegné Charles Spencer Harry herceg
Sem Vilmos, sem Károly nem közeledik hozzá, nincs mnden veszve. Harry herceg édesanyja, a néhai Diana hercegné rokonaival a mai napig jóban van.

Bár Harry herceg az apjától, Károly királytól és testvérétől Vilmostól elhidegült, kiderült, vannak olyan családtagok, akikkel tartja a kapcsolatot. Úgy tudni, még mindig szoros viszonyban áll anyai ágról való rokonaival és rendszeresen találkozik is velük. 

Harry herceg és anyai ági rokonai tartják a kapcsolatot
Harry herceg és anyai ági rokonai tartják a kapcsolatot
Forrás: Getty Images

Harry herceg jóban maradt édesanyja rokonaival 

Királyi szakértő számolt be arról, hogy Harry herceg nem szakította meg a kapcsolatot néhai édesanyja, Diana hercegné rokonaival. Harry édesanyjának, három élő testvére van: Lady Sarah McCorquodale, Lady Jane Fellowes és Charles Spencer, akik szívesen látják a mai napig Harryt a köreikben és otthonukban. Ez úgy derült ki, hogy Lady Jane férje, Lord Robert Fellowes július 29-én meghalt, Harry pedig visszatért az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyen a temetésen. Harry és Vilmos állítólag „szinte hátat fordított egymásnak” nagybátyjuk temetésén, amelyet a norfolki Snettishamban lévő Szent Mária-templomban tartottak, és nem is beszélgettek egymással. Annak ellenére, hogy Harry titokban utazott haza az Egyesült Államokból, nem sikerült feloldaniuk a köztük lévő feszültséget. „A legtöbb ember nagyon megdöbbent, hogy Harry eljött” - mondta az egyik résztvevő. „Elképesztően jó formában van, és látszott rajta, hogy nagyon örül, hogy láthatja a családját, az ismerőseit." Egy Harryhez közel álló forrás azt nyilatkozta amerikai lapoknak, hogy Harrynek ez a látogatás személyes okokból volt fontos.

Charles Spencernél szállt meg titokban Harry 

Ezt követően a herceg állítólag „titokban” tartózkodott nagybátyjánál, Charles Spencernél az Althorp House-ban, amely Diana gyermekkori otthonaként szolgált.Úgy tűnik, hogy a lépés azt jelzi, hogy Harry még mindig közel áll családja anyai oldalához. „Csendesen, a színfalak mögött nyilvánvaló, hogy a Spencer család nyitva tartotta Harryvel a kommunikációs csatornákat, és kapcsolatban vannak egymással” – mondta Jennie Bond királyi szakértő az OK-nak! „Biztos vagyok benne, hogy Harry fontosnak érzi, hogy még mindig legyen valami biztos bázisa az Egyesült Királyságban, és ez egyelőre úgy tűnik, hogy a nagynénjei és a nagybátyja, Charles Spencer” - tette hozzá Bond.

Beatrice hercegnő sem szakította meg vele a kapcsolatot

Ugyanekkor arra is fény derült, hogy Harry  jó viszonyban maradt apai unokatestvérével, Beatrice hercegnővel. A palota egykori munkatársa szerint Beatrice a királyi család egyetlen tagja, aki képes lehet békét hozni a Harry herceg és Vilmos közötti viszályba. A királyi család szakértői szerint a testvérek viszony bár nagyon hűvös, nem helyrehozhatatlan.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.